Anasayfa » Hırdavatçılar » Metal ve Yan Sanayi » İSTANBUL Hırdavatçılar » GÜZEL METAL SAN.VE TİC LTD.ŞTİ

GÜZEL METAL SAN.VE TİC LTD.ŞTİ


yenidoğan mah. CİCOZ YOLU CAD.HANİFE ANA SOK.NO:10 /1-4 BAYRAMPAŞA / İSTANBUL

Telefon1: 212 444 1 445

Telefon2:

Fax: 212 501 96 96

Web: www.guzelmetal.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1986
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1986 Yılında şahıs firması olarak sektördeki yerini alan GÜZEL METAL, 1999`da şirketleşerek mali yapısını güçlendirdi.Uzun yıllardır bakır ve bakır alaşımlarının ( Pirinç Çubuk, Pirinç Boru, Pirinç Şerit ) satışını ve pazarlamasını gerçekleştiren şirketimiz son yıllarda ürün yelpazesine içi boş profil ve çubuklarıyla birlikte, kollektör profil çeşitlerini de katarak sektörün genel malzeme ihtiyacını temel düzeyde karşılamaktadır.Her zaman daha ileriye gitmeyi, mükemmele ulaşabilmeyi amaç edinen firmamız, Türkiye ve dünyadaki teknolojik gelişmeleri ve yenilikleri yakından takip etmektedir.

Kuruluşumuzdan bu yana hedeflerimizden ve kalitemizden ödün vermeyerek; zengin, ölçülü ürün çeşitlerinin yanında isteğe göre standart dışı ölçülü malzeme teminini de gerçekleştirmeye çalışmaktayız. GÜZEL METAL için en önemli kriter; zengin stok, uygun fiyat politikası ile verilen hizmeti sürekli kılmaktır. Firmamız müşterilerimizin talep ve ihtiyaçlarını hızlı ve zamanında karşılama ilkesinden de hiç vazgeçmeyerek, müşteri memnuniyetini birinci hedefi olarak belirledi.

Şirketimizin satışını yaptığı ürünler standart olarak Avrupa ve Amerikan normlarında olup müşterilerimizin istekleri doğrultusunda, her türlü ölçüde pirinç; yuvarlak, kare, dikdörgen, altıgen, sekizgen v.b çubukların yanı sıra değişik ölçü ve şekiller, özel profiller, lamalar, pirinç levha, pirinç şerit, pirinç borular da stoklarımızda yer almaktadır.2005 yılında içi boş profil ve çubukların, 2006 yılı içerisinde de kollektör profillerinin satışına başlamış bulunmaktayız.Ayrıca külçe satışını da gerçekleştirmekteyiz.






Ürün ve Hizmetler

PİRİNÇ ÇUBUK (PRES - KALİBRE ), İÇİ BOŞ PİRİNÇ ÇUBUK VE PROFİL, KOLLEKTÖR PROFİL, PİRİNÇ BORU, PİRİNÇ ŞERİT, PİRİNÇ TAKOZ, PİRİNÇ KÜLÇE, PİRİNÇ HURDA- TALAŞ
BAKIR- BAKIR BORU , PİRİNÇ LEVHA HER TÜRLÜ BAKIR BAKIR ALAŞIMLARININ ALIM SATIMINI GERÇEKLEŞTİRMEKTEDİR.

#PİRİNÇ ÇUBUK #PİRİNÇ BORU #PİRİNÇ ŞERİT #PİRİNÇ HURDA - TALAŞ #KALİBRE- PRES


Benzer Firmalar