MerDil


Güvenevler mh. Pozcu Groseri arkası 1914 sk.

Telefon1: 324 325 96 25

Telefon2:

Fax: 324 325 96 25

Web: www.merdil.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

MER-DİL Yabancı Dil Kursu, Türkiye Cumhuriyeti Millî Eğitim Bakanlığı’na bağlı olup Mersin’in eğitim sektörlerinin yoğun olarak bulunduğu Pozcu’da bulunmaktadır. Eğitim kalitemiz ve anlayışımız, ilk kurulduğumuz günden itibaren Mersin’de fark yaratmıştır. Eğitime gösterdiğimiz hassasiyet, ödün vermeden izlediğimiz eğitim sistemimiz ve alanlarında uzman, deneyimli, bilgili, araştırmacı ve dinamik, Türk ve yabancı eğitmenlerle kısa zamanda Mersin’in en iyi dil kursu konumuna ulaşmıştır.

Bütün bu özelliği ile MER-DİL, Mersin’in en iyi yabancı dil kursu olup, sizlerin yabancı dili en iyi seviyede öğrenmeniz için elinden geleni sizlerin hizmetine sunmuş olmaktan gurur duymaktadır.


Ürün ve Hizmetler


Dersliklerimiz; en modern eğitim ve medya cihazlarıyla donatılmış ve sınıflar en verimli öğrenme ve öğretmeyi sağlayacak biçimde dizayn edilip öğrenci sayısı 8-10 olarak belirlenmiştir. Öğrencilerimizin yaz-kış konforlu bir ortamda eğitim almalarını sağlamak için bütün dersliklerde, bilgisayar laboratuarında ve aktivite odamızda klima bulunmaktadır.

Bilgisayar laboratuarımızda; Amerika ve İngiltere’de hazırlanan görsel, yazılı ve işitsel medya materyalleri, Türk ve yabancı eğitmenler eşliğinde, dil eğitimini mükemmele taşımak için kullanılmaktadır.

Aktivite Odamızda; Amerika ve İngiltere’den getirtilen kitaplardan oluşan kütüphanemiz bulunmakta ve öğrencilerimiz arzu ettiği zamanlarda bu kitapları kendileri için hazırlanmış olan rahat koltuklarında okumakta ve böylece eğitim ve öğretim sınıfın dışına taşınmaktadır.

Ayrıca, aktivite odamızda bulunan projektör ve medya seti, özel olarak hazırlanan yabancı filimler ve ders materyallerini izlemeye olanak tanımaktadır.

Öğrencilerimizin, alış-veriş yapıp temel yiyecek ve içecek ihtiyaçlarını karşılayabileceği kantinimiz de sizlerin hizmetindedir.

Öğrencilerimiz ders dışı zamanlarda da yabancı eğitmenlerimizle pratik yapıp, konuşmalarını üst seviyelere taşıma imkânına sahiptirler.

#mersin, ingilizce #kurs, ÜDS #KPDS, YDS # #


Benzer Firmalar