ÖZGÜVEN FIRÇA SAN.


Yeni sanayii sitesi 6. Blok no 5 Akşehir

Telefon1: 0506 581 60 94

Telefon2: 0332 353 70 20

Fax: 0332 353 70 20

Web: www.özgüvenfırça.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:5
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ülkemizde çeşitli kuruluşlar, çevre temizliğine temizlik araçları filosuyla hizmet vermektedir. Hizmet veren bu kuruluşlara araçlarında kullanılan fırçaları imalatını yapan Özgüven Fırça Sanayi kendi konusunda günümüzdeki en yüksek kaliteyle destek vermektedir.

Firmamız belediyelerde, karayollarında, askeri ve sivil havaalanlarında ve özel tüm sektörlerde kullanılmakta olan süpürme aracı fırçalarını istenilen boy ve çaplarda üretmektedir. Ayrıca istenilen özel imalat gerektiren fırçalar da yapılmaktadır. Temizlik araçlarında kullanılan fırçaların uzun süreli kullanımı düşünüldüğü gibi, kullanılan yolun veya alanın çizilmemesi için gerekli elastikiyet sağlanmıştır. Plastik kartuşlara monte edildiğinden arançlara montajı kolay olduğu gibi darbelere karşı daha dayanıklıdır. Bizim ürünlerimizi tercih etmeniz bu tanıtım yazısı ile değil, ürünlerimizi kullanarak olmalıdır.Özgüven Fırça sanayii bu konuda üretim kalitesine çok güvenmektedir, sizlerin güvenini de sabırla beklemekteyiz.


Ürün ve Hizmetler

JOHNSTON ve diğer araçlar yol süpürme fırçaları.Orta fırça, Tanbur fırça, Yan fırça, Endüstriyel fırça, Kar temizleme fırçaları, Beton fırça, Oto yıkama fırçalarıve tüm fırçalar.

# # # # #


Benzer Firmalar