Anasayfa » İnşaat sanayi » İZMİR İnşaat sanayi » DİBAS İNŞAAT METAL SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

DİBAS İNŞAAT METAL SAN.TİC.LTD.ŞTİ.


Alsancak / İzmir

Telefon1: 232 446 22 27

Telefon2:

Fax: 232 446 22 37

Web: www.dibasinsaat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

 Anahtar Teslimi Endüstriyel Yapılar
 Mühendislik , Proje ve Müşavirlik hizmetleri
 Çelik Konstrüksiyon ve Uzay Kafes Sistemleri
 Çatı ve Cephe kaplamaları
 Isı , Su , Ses Teknik İzolasyonu

DİBAS İNŞAAT yöneticileri , yapı sektöründeki yılların verdiği proje , şantiye , uygulama ve pazarlama tecrübelerini profesyonelleştirmiş , işlerini seven mesleklerine saygılı , deneyimli mühendisler ve mimarlar grubudur.

DİBAS İNŞAAT yöneticileri işi yalnızca masa başında değil , her türlü mevsim koşullarında ve doğrudan uygulama sahasında takip ederek , ekip çalışmasının başarıya ulaşacağına inanırlar.

Zamanlama ve teknik uygulamanın proje yönetiminde önemi büyüktür. DİBAS İNŞAAT , deneyimli uygulama ve proje koordinasyon kadrosu yanında lojistik departmanı ile de endüstriyel projelerin anahtar teslimi taahhütlerini başarı ile yürütmektedir. Mühendislik hizmetleri , projeye özel uygulama detayları ve projenin diğer kalemleri ile entegrasyonu konularındaki önemin farkında olan DİBAS İNŞAAT ,müşterilerine bu alandaki deneyimlerini de sunmaktadır.

DİBAS İNŞAAT , imzalayacağı anlaşmalarda satış aşamasına kadar müşterisini doğru yönlendirmeyi ve bilgilendirmeyi esas almaktadır.Konu ile ilgili teknik bilgilerin yanı sıra ticari altyapı ve proje yönetiminde deneyimli personeli ile çalışmaktadır.



Ürün ve Hizmetler

Sanayi Yapıları , Prefabrike , Çelik Konstrüksiyon , Çatı Kaplama , Cephe Kaplama , İzolasyon , Yapı Malzemeleri , Dekorasyon , İç Mimari , Mühendislik

#Sanayi Yapıları #Çelik Konstrüksiyon #Çatı Kaplama #Dekorasyon #Prefabrike


Benzer Firmalar