Anasayfa » İnşaat şirketleri » İnşaat sanayi » İSTANBUL İnşaat şirketleri » Özel Yapı Mühendislik İnşaat ve Dış Tic. Ltd. Şti.

Özel Yapı Mühendislik İnşaat ve Dış Tic. Ltd. Şti.


Kavaklı Mah Yaman İş hanı Kat 2 No 6

Telefon1: 02128753039

Telefon2:

Fax: 02128752404

Web: www.ozelyapi.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:21 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1996 yılından bu yana İnşaat,Peyzaj ve Haritacılık sektöründe tecrübesini bireysel anlamda pekiştiren grubumuz 2005 yılında şirketleşerek faaliyetlerini Özel Yapı İnşaat Mühendislik ve Dış Tic. Ltd. Şti. adıyla sürdürmektedir.

Her biri kendi alanında uzmanlaşmış Mimar ve Mühendislerden oluşan yönetim kurulumuz prensip olarak yüksek kaliteyi benimsemiştir. Kişiye ve kuruma özel tasarımlarımız ve imalatlarımız süregelen zamanda ismimize esin kaynağı olmuştur.

Şirketimiz bünyesinde bulunan Harita Mühendisi Şehir plancısı, Mimar,İnşaat Mühendisi ve Peyzaj Mimarından oluşan teknik kadrosu ile inşaat sektöründe A`dan Z`ye teknik yeterlilikte imalat yapabilen alanındaki nadir firmalardan biridir. Bu yüzden diyebiliyoruz ki teknik yeterliliğimiz ve tecrübemiz kalitenizin garantisidir.

Şirket politikamızın özü müşteri-yüklenici iletişiminin canlılığını projelerimize ve imalatlarımıza yansıtıp estetik ve fonksiyonun uyumlu birlikteliğini yakalamaktır.


Ürün ve Hizmetler


#Villa #İnşaat #Peyzaj #Mantolama #dekorasyon


Benzer Firmalar