Anasayfa » Deniz taşıtları ve yan sanayi » Metal ve Yan Sanayi » İZMİR Deniz taşıtları ve yan sanayi » TEK ÇÖZÜM İLAÇLAMA FUMİGASYON VE ÇEVRE SAĞLIĞI HİZMETLERİ

TEK ÇÖZÜM İLAÇLAMA FUMİGASYON VE ÇEVRE SAĞLIĞI HİZMETLERİ


Hıdırlık Mh. 80 Sk. No:31/ B Seferihisar

Telefon1: 232 743 22 12

Telefon2: 532 486 86 42

Fax: 232 743 22 12

Web: www.tekcozumilaclama.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Yat ve Tekne Fumigasyonu konusunda TEK ÇÖZÜM Türkiye` nin neresinde olursanız olun, deneyimli ve sertifikalı uzman Ziraat Mühendisleri eşliğinde Yat ve Teknelerinizdeki haşere, termit, ağaç kurdu gibi zararlılara yönelik İlaçlama hizmeti vermektedir. Konu ile ilgili olarak şirketimizle iletişime geçebilirsiniz.
Fırın, Pastane, Lokanta, Restoran, Otel, Pansiyon, Dinlenme Tesisi, Öğretmenevi, Bar, Okul Kantini vb işletmelere ve resmi kurumlara hizmet vermekteyiz.
Yürüyen haşere, uçan haşere ve kemirgen kontrolü uygulamalarımızda sadece araştırmalar sonucu Dünya Sağlık Örgütü (WHO) ve T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından uygunluğu kabul edilmiş halk sağlığı ruhsatlı haşere ilaçları ve zehirleri kullanılmaktadır. Uygulamalar teorik ve pratik eğitim almış ziraat mühendisi eşliğinde yapılmaktadır.Haşere Kontrolü Çalışma Sistemimiz Gıda ve Gıda Maddeleri ile Temasta Olan Kurumsal ve Ticari İşletmelerin Dikkatine İlaç Uygulama İzin Belgesi olmayan kişi ve kuruluşlara yaptırılmamalıdır.Aksi takdirde 5179 sayılı kanun hükümlerine göre cezai işlem uygulanmaktadır. İşletmelerde konu ile ilgili denetimler Tarım İl Müdürlüğü tarafından yürütülmektedir.


Ürün ve Hizmetler

Haşere İlaçlama, Fumigasyon, Uygulama, Sivrisinek, Karasinek, Yakarca, Kırkayak, Yılan, Akrep, Hamam Böceği, Örümcek, Arı, Tahta Kurusu, Tahtakurdu, Pire, Termit, Fare, Karınca, Kene Böcek ilaçlaması Yat, Tekne

#Yat Tekne #haşere ilaçlama #böcek ilaçlama #fare #hamam böceği


Benzer Firmalar