Anasayfa » Elektrik Genel » Elektrik elektronik » İZMİR Elektrik Genel » KARYA MÜHENDİSLİK- process kontrol cihazları, exproof elektrik malzemeleri

KARYA MÜHENDİSLİK- process kontrol cihazları, exproof elektrik malzemeleri


1202/1 Sokak No: 60/O 35110 Yenişehir

Telefon1: 0232 469 51 51

Telefon2:

Fax: 0232 469 50 33

Web: www.karyamuhendislik.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız Karya Mühendislik Ltd. Şti. yanıcı patlayıcı gaz ortamlarında ve benzer risk teşkil eden rafineri, boya, kimya, ilaç fabrikaları, akaryakıt depolama dolum tesisleri ve istasyonlarında kullanılan EX-PROOF(Alev sızdırmaz) elektrik malzemeleri İtalyan CO.Sİ.ME firmasının Ege Bölge Temsilcisidir.
Patlamaya karşı korumalı CO.Sİ.ME EX-PROOF malzemelerimiz dünyaca tanınmış sertifikalandırma kuruluşu Hollanda KEMA laboratuarlarından alınmış ve Avrupa Birliği ülkelerince uygulama zorunluluğu olan ATEX Sertifikalı ve CE normludur.
Karya Mühendislik Ltd. Şti. olarak geniş ürün yelpazesine sahip, kaliteli EX-Proof ürünleri stoklarımızdan müşterilerimize derhal teslim etmek temel prensibimizdir. Ex d – Ex e – Ex de koruma sınıflarında Ex-Proof Alüminyum döküm ve Polyester aydınlatma armatürleri ve anahtarları, Ex-Proof irtibat kutuları, Ex-Proof özel panolar, Ex-Proof telefon ve el feneri, Ex-Proof siren ve EX-Proof boru ve kablo bağlantı malzemelerimizle ve teknik bilgi desteğimizle hedefimiz müşterilerimize daha iyi hizmet sunmaktır.


Ürün ve Hizmetler

exproof elk. malzemeleri ve process kontrol cihazları satışı ve montajı

# # # # #