Anasayfa » İnşaat sanayi » ANKARA İnşaat sanayi » Ankara Teknik Baca İzolasyon Havalandırma

Ankara Teknik Baca İzolasyon Havalandırma


Alınteri bulvarı. No:196 Ostim Ankara

Telefon1: 0507 684 90 90

Telefon2: 3855507

Fax: 0507 684 90 90

Web: www.ankarateknikbaca.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1982
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ANKARA BACA TEMİZLEME. ANKARA BACA TEMİZLİĞİ. ANKARA ÇAKİLK BACA. ANKARA YAĞLI BACA. ANKARA BACA DANIŞMANLIĞI. ANKARA BACA VE HAVALANDIRMA SİSTEMLERİ.TEKNİKON Baca Havalandırma sistemleri imalatı montajı ve baca temizliği uygulamalarımız 19 yıldır sektöre damgasını vurmanın haklı gururunu taşımaktadır Fiyat uygunluğu ve dürüst çalışmayı kendisine ilke edinmiş olan firmamız, toplam kalite anlayışına sadık kalarak ve konusunda sürekli araştırma, geliştirme, kalite standartlarına uyarak sektöründe seçkin bir isim sahibi olmuştur.
Firmamız paslanmaz çelik boru, galvaniz,çinko ürünleri ile ürettiği değişik çap ve ölçülerde baca boruları, yağmur olukları, çatı kaplamaları imalatı ve montajında konusunda uzmanlaşmış ekibi ile baca içi sıvama, baca içi izolasyonu, yağlı baca, fırın bacaları, toplu konutlar ve müstakil evlerde yaptığı temizlik onarım ve bakım konusun da iddialıdır.

Kamera ile yaptığımız kontrol ile bacanızda ki sorunu tesbit ediyor ve çalışma programımızı elde ettiğimiz görüntülere göre planlıyoruz.

BU NUMARA KAYDA DEĞER...Lütfen not ediniz
0 507 684 90 90
www.ankarateknikbaca.com
www.ankaraalobaca.com


Ürün ve Hizmetler

1. BACA İÇİ SIVA İZOLASYON2. BACA SİLİM3. BACA YÜKSELTME4. BACA HATALARINI ONARMA5. PASLANMAZ 6. ÇELİK BORU İMALAT VE MONTAJI, 7. ÇELİK BACA SAPKASI8. ÇELİK KOMBİ, SOHBEN BACA BORUSU9. ÇİNKO, BAKIR , GALVANİZ ÇATI OLUKLARI10. ÇELİK ŞÖNT VE MÜSTAKİL BACA11. YAĞLI BACA BORULARI VE TEMİZLİĞİ12. SIĞINAK HAVALANDIRMA13. CEBRİ HAVALANDIRMA KANALI14. YAĞMUR İNDİRME BORUSU15. MODULER MONOBLE PASLANMAZ ÇELİK SU DEPOLARI16. OTEL, MOTEL, İŞHANLARI MUTFAK BACA FANLARI MONTAJI17. ÇATI AKTARMA, ŞINGIL VE İZOLASYON18. BACA TEMİZLİĞİ

# # # # #


Benzer Firmalar