Anasayfa » İthalat, ihracat » Muhtelif mal ve hizmetler » İÇEL İthalat, ihracat » Özgoksu Mersin Nakliye Firması

Özgoksu Mersin Nakliye Firması


Bahçeli Evler 1808 sok

Telefon1: 324 3310988

Telefon2:

Fax:

Web: www.ozgoksunakliyat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Mersin nakliye firmasi olarak kaliteli taşıma, dürüst ve titiz hizmet, müşteri memnuniyeti gibi ilkelerle mersinde nadir görülen nakliye hizmeti vermektedir.Uzun yillardir önce kurulan nakliye firmamız gelişen teknolojik koşullarla birlikte mersin evden eve taşımacılığı öz nakliyat kolumuz olarak benimsemiştir. Bunun nedeni Evden Eve taşımacılıkta uzmanlık faktörünün ön planda olması ve bunu kadro ve tecrübe olarak biraraya getirebilmiş olmamızdandır. Firma olarak bu hizmet kolunda şöförlerimizde dahil olmak üzere bütünkadromuz servis içi hizmet eğitimi almış bulunmaktadır. Donanım ve malzeme kullanımı çağdaş firmalarla boy ölçüşür durumdadır. Ev taşimada görüşme için gelen elemanımız eşyalarınız için gerekli kamyon büyüklüğünü ve ekip elemanlarının niteliklerini belirler. Sigorta bedelinin belirlenmesi, hassas eşyaların ayrıca not edilmeside bu elemanın görevleri arasındadır.Bu elemanımız yükünüze göre kamyon tipi önerecektir. Eşyalarınız az olması halinde küçük kamyon ile daha ekonomik bir taşıma olacaktır. Sorularınızı yöneltebilir, yükünüzün durumu hakkında bilgi alabilirsiniz Depolama güvenilir ve kapalı depolar ile sizlere depolama hizmeti sunuyoruz. Evden eve nakliye isteminizle birlikte Bu sizin eşyalarınıza göre ekipteki elemanların görev pozisyonlarının ayarlanması ve kamyon büyüklüğünün saptanması için gereklidir.


Ürün ve Hizmetler

Özgöksu Evden eve nakliyat sektöründe TÜRKİYE`nin tüm noktalarına nakliyat hizmeti vermektedir. Şehirler Arası ve Şehir içi Nakliyat hizmetimiz işlemlerimiz anlaşma anından iş bitimine ( teslimatına ) kadar olan süreçte dikkat ile takip ediyor ve bir şehirden bir başka şehire bir evden bir başka eve nakliye konusunda tüm hizmetlerinizi karşılıyor ve beklentilerinizi tümüyle yerine getiriyoruz. Mersin nakliyat ve mersin de evden eve nakliyat yaptırmak için bize meil yolu veya bir telefon etmekten çekinmeyiniz.
Bize bir hafta öncesinden arama yapmanız ve randevu almanız kaydı ile size en ekonomik ve kaliteli hizmet vermeyi tahahhüt ederiz.Yıllardır bu sektörde hizmet veren firmalar arasında referanslarımız ve müşterilerimiz potansiyeli olan en fazla firmayız. Çünkü işimizi gerektigi gibi ve size verdiğimiz sözler dogrultusunda hakettiğiniz hizmeti sunarak yapıyoruz.Mersin evden eve nakliyat sektöründe tasıma yapmak için hava sıcaklıgıda göz önünde bulunarak son sistem ve ev eşyası için dizayn edilmiş kapalı kasa araçlarımızlada hizmetinizdeyiz.

#mersin evden eve nakliye, #mersin evden eve nakliyat #mersin evden eve #mersin ev nakliye firması #


Benzer Firmalar