Anasayfa » İthalat, ihracat » Muhtelif mal ve hizmetler » İSTANBUL İthalat, ihracat » AirPost Express & Air Cargo - A PAKET ULUS.TAŞ.VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ.

AirPost Express & Air Cargo - A PAKET ULUS.TAŞ.VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ.


Ş.Evler Mah.Şehit Yarbay cesur cd.Hizal Sk.No:8/2 B.evler

Telefon1: 212 555 6929

Telefon2:

Fax: 212 555 6929

Web: www.airpost.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

AirPost Express & Air Cargo çok güçlü bir geçmişe sahip bir ekip tarafından yaratıldı 1995 yılından beri sektöründe uzmanlaşmış ustalar tarafından yönetilmektedir.
AirPost Express & Air Cargo, yurtiçi ve yurtdışı taşımacılık alanında hizmet vermektedir.210 yi aşkın ülkeye doküman, paket ve kargoyu en kısa sürede ve en uygun fiyatlarla taşıyan AirPost Express & Air Cargo, %100 TÜRK sermayeli uluslararası hızlı hava taşımacılığı yapan TÜRK firmasıdır. Şirketimiz, Kurye çözümlerini en iyi gönderim metodunu kullanmakta, ihtiyaçlara göre farklı çözümlerin farklı firmalar için en iyi seçenek olduğunu bilmektedir. Bu nedenle, biz öncelikle müşterimizin ihtiyaçlarını tespit eden analiz çalışmaları yapıp, daha sonra kurulacak lojistik sisteminin tasarımını yapmaktayız. Dolayısıyla, farklı müşterilerimize farklı çözümler önermekteyiz. Burada övündüğümüz nokta, seçtiğimiz lojistik çözüm hizmetinin deneyimli ve eğitimli personelimiz, yenilenmiş filomuz ile sizlere sunmamızdır. Profesyonel, eğitimli ve motive çalışan ve iş ortakları ile sunduğu yenilikçi ve kaliteli ürün ve hizmetlerle müşterilerimizin tercih edeceği ilk şirket olmak, yurt içi pazarda liderliği yakalayarak bir dünya şirketi olmaktır.Müşterilerini ve pazarı yakından izleyen ve tanıyan, müşterilerin beklentilerini en hızlı, en rekabetçi ve en kaliteli ürün ve hizmetlerle karşılayabilen, çalışan ve iş ortakları ile dinamik, yenilikçi ve sürekli gelişimi hedefleyen, sektörün lideri olacak bir şirket oluşturmak ilk ve öncelikli görevimizdir.


Misyonumuz
Müşterilerimizin beklentilerini aşarak kaliteli hizmet sunmak.


Vizyonumuz
Sektöründe en iyi hizmeti veren kuruluş olmak.


Kalite politikamız
1 - Hizmet kalitesinden ödün vermemek.
2 - Nitelikli iş ortaklarıyla çalışmak.
3 - Yurt içi ve yurt dışı standartlarına ve yasak mevzuatlara uygun hizmet sunmak.
4 - Çalışanlarımıza sürekli eğitim vererek örnek bir kuruluş personeli olduğunu göstermek ve müşterilerimize en iyi hizmeti vermek.
5 - Gizlilik ve güvenirliliği esas alarak toplum değerlerini önde tutmak.
6 - Teknolojik gelişmeleri takip etmek ve uygulamak.
7 - AirPost bu hedeflere uymayı ve geliştirmeyi teahhüt eder.


Temel Değerlerimiz
Rekabetçi
Mükemmellik
Kültür
Güvenirlilik
Şeffaflık
Dürüstlük
Alçakgönüllülük


Ürün ve Hizmetler

Air Cargo
Air Express
Domestic
Cyprus Cargo
Vip Cargo

#KARGO #KURYE #KIBRISA KARGO #DOMESTİC #


Benzer Firmalar