ERAY HORTUM


Kocaoglan Mh. Org. Kenan Evren Bul. 20 Nolu Sk. No:16 Sahinbey/Gaziantep - TURKEY

Telefon1: +90 (342) 226 00 65

Telefon2: +90 (342) 226 00 66

Fax: +90 (342) 226 00 64

Web: www.erayhortum.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:100 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ERAY HORTUM

Çağımızda plastik ürünler her geçen gün biraz daha artan ölçüde yaşamımıza girmektedir. Bu konuda devamlı olarak yeni ihtiyaçlar ve kullanım alanları ortaya çıkmaktadır. Bu ihtiyaçların belli bir bölümüne cevap verebilmek amacıyla çalışan ERAY HORTUM üretiminde insan sağlığına çok büyük önem vermekte, sorumluluk bilinciyle hareket etmektedir.

Genç, yenilikçi ve atılımcı kadrosuyla çağdaş teknolojinin en son imkanlarından yararlanarak çalışan ERAY HORTUM çok kısa bir sürede bu sektörün önde gelen kuruluşları arasına girmeyi başarmış ve kendisine haklı bir yer edinmiştir.

ERAY HORTUM’un Gaziantep’de kurulu tesisleri bölgenin büyük sanayi tesislerinden birini oluşturmakta olup hakli olarak yöre halkının gurur duyduğu kuruluşlardan birisi haline gelmiştir. Devamlı arayış içindeki genç ve dinamik kadrosu, kaliteli üretimi ve aktif pazarlama anlayışıyla hareket eden ERAY HORTUM devamlı artan üretim çeşitleri ve genişleyen kapasitesi ile plastik boru ve hortum üretiminde sizlere her geçen gün daha iyi hizmetler sunabilmenin mutluluğu içindedir.

ERAY Hortum PVC Hortumları, kullanım alanlarına göre farklı renk, desen ve tiplerde üretilmektedir.Birçok sektöre hitap eden ERAY Hortum PVC Hortumları genel olarak sanayi, Bağ, Bahçe, Tarla, Sera, İnşaat ve Sulama işlerinde: LPG, Hafif Kimyasallar ve sıvı gıda maddelerinin naklinde güvenle kullanılmaktadır. Mekanik yapıları atmosfer şartlarına karşın kimyasallarla zenginleştirilen hortumların üretiminde kanserojen madde içeren ve sağlığa zararlı kimyasallar kullanılmaz.


Ürün ve Hizmetler


Zeugma Orgulu Hortum
ERAY Hortum PVC Hortumları, kullanım alanlarına göre farklı renk, desen ve tiplerde üretilmektedir.Birçok sektöre hitap eden ERAY Hortum PVC Hortumları genel olarak sanayi, Bağ, Bahçe, Tarla, Sera, İnşaat ve Sulama işlerinde: LPG, Hafif Kimyasallar ve sıvı gıda maddelerinin naklinde güvenle kullanılmaktadır. Mekanik yapıları atmosfer şartlarına karşın kimyasallarla zenginleştirilen hortumların üretiminde kanserojen madde içeren ve sağlığa zararlı kimyasallar kullanılmaz. Diger Urunlerimizi "
Spiralli Hortumlar
Emici/Verici Spiralli Hortumlar
Hafif Verici Hortumlar
Ekonomik Orgulu Hortumlar
Orgulu Hortumlar
Zeugma Orgulu Hortumlar
Klasik Seffaf Hortumlar
Seffaf Hortumlar
Thermo Su Hortumlari
Thermo Hava Hortumlari
LPG Hortumlari
Terazi Seviye Hortumlari
Terazi Hortumlari
PE Kangal Boru
PE Siyah Kangal Boru
PE Mavi Kangal Boru
Polietilen Dogal Gaz Borulari
PE 100 Borular
Koruge Borular
Damla Sulama Borulari
Yagmurlama Borulari

#spiral hortum #kangal boru #pe 100 #orgulu hortum #seffaf hortum


Benzer Firmalar