Metro Car Rental


Hürriyet Mahallesi, Gazi Bulvarı No 96/C Dalaman Muğla.

Telefon1: 0 252 692 5545

Telefon2: 0 542 320 7527

Fax: 0 252 692 5545

Web: www.metrocarrental.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:İngiltere, Almanya, Hollanda

Bu sektörde 20 yılını vermiş biri olup, kendi şirketimizi 2005 ylılın da Dalaman da kurduk. Yaptığımız işin bir hizmet sektörü olduğunu ve bu sektörde müşteri memnuniyetinin ne kadar hassas ve önemli olduğunu bilen birileriyiz.
Şirket kurmak basit ama bu konuda asıl önemli olanın iş tecrübesi olması gerektiğini bilen anlayışımızla kurdğumuz rent a car firmamızı kendi iş ahlakımızla birleştirdik. Aldığımız müşteri refaransları bizim bu yolda doğruluğumuzu kanıtlayan en büyük onur ve gurur kaynağımız olmuştur.
İşimizde; para kazanmaktan önce insan kazanmak olan bilinç ve prensibimiz, bizi bu sektörde bir marka olma aşamasına getirmiş durumdadır. Ve şu an bu kıvancı hep beraber çalışanımızla yaşıyoruz.


Ürün ve Hizmetler

Şöförlü araba kiralama hizmetimizden de faydalanabilirsiniz. Araba kiralamanın yanısıra Özel VİP transferler de mevcuttur. İlgili servis sağladığımız bölgeler; Dalaman, Dalaman Havalimanı Sarıgerme, Dalyan, Göcek, Fethiye, Marmaris, Bodrum, Antalya ve Antalya Havalimanı, Kaş, Kalkan ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı. Filomuzdaki araç çeşitleri; gerek ekonomik araç gerekse lüx araçlar firmamızda mevcuttur. Fiat Albea, Fiat Doblo, Fiat Linea, Renault Clio, Renault Megane, Ford Focus, Hyundai Starex minibüs, Volkswagen Transporter minibüs Mercedes Vito.

#rentacar #kiralık araç #kiralık oto #vip transfer #Kiralık minübüs


Benzer Firmalar