Yütaş A.Ş.


Ortaklar Caddesi Bahçeler Sokak No: 2/12 Mecidiyeköy İstanbul

Telefon1: 212 444 34 13

Telefon2:

Fax: 212 272 08 74

Web: www.yutas.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1980
Çalışan Sayısı:45 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

YÜTAŞ firması Mecidiyeköy’de ilk mağazasını 35 yıl önce açtı.

Zamanla, Mecidiyeköy’ün Yapı Malzemeleri konusunda Karaköy’e alternatif daha üst segmentte ürünlerin satıldığı yeni bir semt olmaya başladı.

Yütaş firmasının bölgede müşterilerine her zaman en doğru en yeni ürünleri doğru fiyata sağlaması ve verdiği hizmet kalitesi güvenirliliği firmanın o tarihten bugüne gelmesini sağladı.

Yütaş daha sonra ikinci mağazasını ve 2007 yılında da üçüncü olarak İstanbul 13 isimli 7 katlı bir mağaza açması Ortaklar Caddesi ve çevresine bu konu ile ilgili yeni firmaların gelmesini sağladı.

Büyük bir ithalatçı ve toptancı olan Yütaş’ın aynı zamanda bölgede 3 adet perakende mağazalarının da olması bölgenin önemini göstermektedir.

Yütaş konusunda dünyanın lideri olan 25 firmanın Türkiye distribütörlüğünü yapmaktadır.
Distribütörlüğünü yaptığı firmalar konusunda detaylı bilgiyi “markalarımız” bölümünde bulabilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler

Amerikan vitrifiyeden musluğa, porselen seramikten duvar kâğıdına, hakiki deri yer kaplamasından suya dayanıklı parkeye geniş bir yelpazede sergilenen ürün çeşitleri için YÜTAŞ mağazaları veya www.yutas.com sitesi sizlerin ziyaretlerini bekliyor.

YÜTAŞ için; müşterilerin ihtiyaç ve zevklerini tam olarak tespit edip, bütçelerine ve taleplerine uygun en doğru ve sağlam ürünü, en kısa zamanda 45 kişilik tecrübeli, uzman personel kadrosu ve servisiyle stoktan hemen teslim etmek en önemli kuraldır. Projelendirme hizmeti, mimari hizmetler ve montaj desteği; YÜTAŞ teknik servisi ve uzman personeli tarafından talep edilmesi halinde verilmektedir.


# # # # #


Benzer Firmalar