AKS KLİMA LTD. ŞTİ.


Halide Edip Adıvar Cd. Babayiğit Sk. No: 7/a Şişli/İstanbul

Telefon1: 0212 320 85 01

Telefon2: 0212 320 85 02

Fax: 0212 320 85 00

Web: www.akscooling.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:11 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:




1996 yılında AKS KLİMA şahıs firması olarak klima satış, montaj ve servis olarak kuruldu. Müşteri memnuniyeti ve satış sonrası himet kalitesiyle artan talebe yetişebilmek amacıyla kadromuzu genişleterek 1998 yılında şahıs firmamızı AKS KLİMA SOĞUTMA ve GIDA SAN LTD. ŞTİ. olarak aile şirketine dönüştürdük. Şirketleşmeyle beraber kısa zamanda FUJI ELECTRİC, RAKS, FUJITSU, HITACHI, SHARP klima markalarının yetkili satış ve servislik hizmetlerini vermeye başladık. Satış ve satış sonrası hizmetlerdeki müşteri memnuniyeti ve kalite anlayışımızın büyümesi, VESTEL, ELECTRA ve AIRWELL markalarının bünyemize katılmasını sağlamıştır.

Artan talep karşısında büyüyen kadromuzla birlikte 2003 yılında VESTEL`in tam yetkili beyaz eşya servisliğini şirketimizin faaliyet alanına kattık.

Yükselen müşteri memnuniyeti, piyasa talebi ve teknik bilgi birikimimiz çeşitli endüstriyel soğutma cihazları imalatına yönelmemizi zorunlu hale getirdi. Bu talepler doğrultusunda Türk sanayisinin ihtiyaç duyduğu üretimde sorunların yaşanmasına yol açan, bir çok üretim araçlarının güvenli çalışması amacıyla çeşitli soğutma cihazları imalatına başladık. Tüm bu endüstriyel cihazların imalatını AKS COOLING markası altında tescillendirerek Türk sanayinin hizmetine sunduk.

Uzman kadromuz ve kalite anlayışımızla kısa sürede yüksek talep oranlarına ulaştık. Artan taleplere yetişebilmek amacıyla kadromuzu genişletmeye devam ediyoruz.



Ürün ve Hizmetler




AKS COOLING markası altında imalatlarımız:

1. BASINÇLI HAVA KURUTUCULARI (Basınçlı havanın kullanıldığı tüm imalat sektörlerinde basınçlı hava içerisindeki tüm toz pislik ve nemi alıp sisteme temiz ve kuru hava vermeyi sağlayan cihazlar.)

2. SIVI SOĞUTUCULAR (CHILLER. Endüstride kullanılan tüm soğutma sıvılarının soğutulması, imalatta kullanılan suların soğutulması, sıvı gıdaların soğutulması için imal edilen cihazlar.)

3. ELEKTRİK PANO KLİMALARI (İmalat sektöründe kullanılan imalat makinalarının PLC kumanda merkezleri, elektronik kartları, elektrik panoları ve ısınan mekanik aksamlarının soğutulması için imal edilen cihazlar.)

4. HALI KURUTMA CİHAZLARI (Tüm halı yıkama fabrikalarının yaz kış kulanması gereken halı kurutma odalarında kullanılan cihazlardır. Kış ve yaz-kış olmak üzere iki çeşit ürün imal edilmektedir.)

5. NEM TOPLAMA CİHAZLARI (Nemin zarar verdiği tüm alanlarda kullanılan nem toplamak için imal edilen cihazlardır. Depolar, kapalı havuzlar, evler, gıda depoları tohum depoları, gerekli görülen tüm sektörler vs.)



#halı kurutma #pano klima # # #


Benzer Firmalar