kume group


ATATÜRK CAD. KASTELLİ İS MERKEZİ E BLOK K:1/323 K.BAKKALKÖY

Telefon1: 02165776600

Telefon2:

Fax: 0216 577 66 01

Web: www.kumegorup.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:2 | Memur:5 | İşçi:8
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamızın amacı , sizlere hızlı , güvenli , kaliteli hizmet vererek faydalı olabilmek , güvenilir , prensipli çalışmalarımız ile hafriyat sektörünün öncülüğünü devam ettirebilmektir.

Amacımız kısa zamanda müşterinin çözümlerini üretmek. Her türlü hafriyat işleriniz yapılırken müşteri memnuniyeti bilincini ön planda tutarak işlerimizin teslimatını güven içinde yapmaktayız...

İnşaat sektörünün vazgeçilmezi olan hafriyat ve yıkım işlerinin hızlı ve komplike bir şekilde yapılması için makine parkını, çağımıza uygun olarak yeni ve son model makinelerle geliştirmiş ekseriyetinde hizmet ağını sadece İstanbul içinde değil, çevre illere kadar yayarak hizmet etmeye devam etmiştir

Piyasada sağladığı üstün başarılar ve sistemli olarak çalışmanın neticesinde; hizmet ağını genişletmek, makine parkını büyütmek, müşterileri için daha ulaşılabilir ve iş bitirici görüntüsünü korumaktadır.


Ürün ve Hizmetler

- Ürettiğimiz hizmetlerde �alite�yi vazgeçilmez bir kültürel değer olarak kabul ederek lider olmayı hedeflemek - Taahhüdümüz altındaki tüm işleri kusursuz ve zamanında yerine getirmek - Kalite düzeyini arttırıcı katkıları teşvik etmek ve bulunduğu kalite düzeyi ile yetinmeyen bir hizmet anlayışı yaratmak. - Kalite seviyesinin sürekli geliştirilmesi ile verimliliğin arttırılması için kaynaklarımızı en iyi şekilde kullanmak. - Hizmet içi eğitime önem vermek , tüm çalışanlarımızı sürekli gelişme ve iyileşme bilinci ile eğiterek yetkin kılmak , personel temini konusunda seçici olmak - Müşterilerin taleplerine, onların ihtiyaçlarına göre belirlenmiş , kalite ve kriterlere uygun şekilde hizmet vermek , hizmet satın alınacak tedarikçilerin kalite düzeyinin kontrolünü elde tutmak ve kaliteli hizmet veren firmalarla çalışmayı ilke edinmek. - İçine bulunduğumuz topluma ve çevreye saygılı, örnek bir kuruluş olmak.

#hafriyat #inşaat #yıkım # #


Benzer Firmalar