İstanbul Beyaz Eşya ve Elektronik Online Satış Merkezi


Merkez Mh. Güngören Cd. No:13 Bağcılar

Telefon1: 0530 310 72 00

Telefon2: 0212 462 55 72

Fax: 0212 462 46 94

Web: www.istanbulbeyazesya.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:9 (Yönetici:3 | Memur:1 | İşçi:5
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız KLN Grup güvencesi altında dışa dönüklüğümüzün bir eseri olarak kurulmuştur.
Pazarlama firmaları, yetkili servisler ve son kullanıcılar tarafından takdir edilen düzgün, kaliteli ve güvenilir duruşumuz sizlere bu hizmeti ulaştırmamız konusunda itici güç olmuş ve sizlerin isteği doğrultusunda hizmetimizi daha çok kitleye ulaştırmamız için harekete geçmemizi sağlamıştır.
Bu proje iki aydan daha az bir sürede geliştirilmiş olmasına rağmen daha şimdiden; fiyatları, ürün çeşitliliği, kargolama seçenekleri ve taksitlendirme olanaklarıyla siz değerli müşterilerimizin yoğun ilgisiyle karşılaşmıştır.
Beyaz eşya, elektronik ve mobilya sektöründe 20 yılı aşkın süredir yaptığımız faaliyetler ve profesyonel elemanlarla işimizi ne kadar iyi yaptığımıza sizde şahit olacaksınız.
Firmamız satmış olduğu malların %90`ını bayilikleri bulunduğu fabrikalardan ve kendi bünyesindeki 2500 m2 yi aşan depolarından temin etmektedir.
Sizlere internetteki en güvenli ve kaliteli alışverişi sağlamanın mutluluğuyla....


Ürün ve Hizmetler


BEKO BKK 2170 Espresso ve Cappuccino Makinesi
ÖZELLİKLER * Ayrılabilir, şeffaf 1,25 lt kapasiteli su kabı ve 1300 W motor gücü ile pratik kullanımlı * Çalışma basıncı 15,5 bar * Krom kaplı pirinçten yapılmış metal parçalar * Üst bölümde Fincan yerleştirme * 2 kişilik espressoyu aynı anda yapabilme * Kahve sıkıştırma aparatı ve ölçme kaşığı ile rahat kullanım Teknik Özellikleri: * Gerilim: 230 V, 50 Hz * Güç: 1300 W * Ambalaj Boyutları: 270 x 320 x 450 mm * Brüt Ağırlık: 6850 gr.
İstanbul Beyaz Eşya ve Elektronik Online Satış Merkezi
Beyaz Eşya ve Elektronik Ürünleri Satış Merkezi, Bayisinden Garantili ve Güvenli Alışverişin Adresi, Beko, Profilo, Uğur Derin Dondurucu, Sony, Bosch, Siemens, beyaz esya, spot eşya, beyazeşya, buzdolabi, bulaşık makinesi, derin dondurucu, ankastre, çamaşır makinesi, en ucuz beyaz eşyalar, ucuz beyaz eşyalar, beyazeşya fiyatları, spot televizyon, spot buzdolabı, derin dondurucu fiyatları, ucuz derin dondurucu, lcd, lcd tv, led tv, 3 boyutlu televizyon,
Beyaz Eşya ve Elektronik Ürünleri Satış Merkezi, Bayisinden Garantili ve Güvenli Alışverişin Adresi

#Beyaz Eşya #Beko Profilo #Uğur Dondurucu #Klima Yazarkasa #Su Sebili


Benzer Firmalar