Anasayfa » Sağlık hizmetleri » Sağlık hizmetleri » ANKARA Sağlık hizmetleri » GEZER İLAÇLAMA ÇEVRE ve HALK SAĞLIĞI HİZMETLERİ

GEZER İLAÇLAMA ÇEVRE ve HALK SAĞLIĞI HİZMETLERİ


YAHYALAR MAH.107.SOKAK. 10-2 YENİMAHALLE-ANKARA

Telefon1: 312 334 84 74

Telefon2:

Fax: 312 334 84 70

Web: www.gezerilaclama.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Gezer İlaçlama Çevre ve Halk Sağlığı Hizmetleri Ltd. Şti. halk sağlığı alanında ilaçlama ve haşere kontrol hizmetleri vermektedir. Gezer İlaçlama, kurulduğu günden itibaren eğitime, teknolojiye ve müşteri memnuniyetine öncelik vererek sektöründe lider bir firma olduğunu ispatlamıştır.Bilmek gerekir ki haşere ve kemirgen kontrolünün önemi dünyada her geçen gün artmaktadır. Bu nedenle bu konuda bilimsel ve modern hizmetleri, özenle eğitilmiş iş disiplinine sahip uzman kadromuzla, uzmanlık bilgimizi ve tecrübemizi müşterilerimize en iyi şekilde sunup,ilaçlama sektöründeki gelişmeleri yakından takip etmekte ve bu gelişmeleri uygulamaktayız. Uygulamalarımızda kullandığımız ilaçlar, T.C. Sağlık Bakanlığı, Dünya Sağlık Örgütü ( WHO ) , Gıda Tarım Örgütü ( FAO ) tarafından ruhsatlı, insan ve çevre sağlığına zararsız, kullanıldıkları alanda leke ve koku yapmayan, ani öldürücü ve uzun süre kalıcı özelliğe sahiptir.

Sahip olduğumuz deneyim ile markanızı korumak, sizi güvenlik, verimlilik ve temizlikte en yüksek standartlara ulaştırmak için, pest kontrol alanında ( haşere ve kemirgenle mücadele ) hizmet vermek adına üzerimize düşen görevi yerine getirmeye hazır olduğumuzu belirtmek isteriz.


Ürün ve Hizmetler

Ankara ilaçlama, ankara böcek ilaçlama, böcek ilaçlama, haşere ilaçlama, fare ilaçlama, otel ilaçlama, restaurant ilaçlama, sprey ilaçlama, ulv ilaçlama, jel ilaçlama, bahçe ilaçlama, sinek ilaçlama, sivrisinekle mücadele, karasinekle mücadele, tatarcık ilaçlama, güve ilaçlama, ağaç kurdu ilaçlama, tesbih böceği ilaçlama, kulağa kaçan ilaçlama, yaban arısı ilaçlama, haşere mücadele, fare mücadele, larvasid mücadelesi, kemirgen mücadele, monitör, kene ilaçlama, hamamböceği ilaçlama, örümcek ilaçlama, karınca ilaçlama, kertenkele ilaçlama, akrep ilaçlama, yılanla mücadele, kuş kovucular, yapışkan aplikler, sinek tutucular, fırın ilaçlama, Gıda Fabrikaları ilaçlama, İlaç Fabrikaları ilaçlama, Sağlık Kurumları ilaçlama, Oteller, Alışveriş ve İş Merkezleri ilaçlama, Catering İşletmeleri, Restaurantlar ve Fast Food Zincirleri, Eğitim Kurumları ilaçlama, Araç üstü ulv, ağaç ilaçlama, bahçe ilaçlama.

#Ankara ilaçlama #ankara böcek ilaçlama #böcek ilaçlama #haşere ilaçlama #fare ilaçlama


Benzer Firmalar