serreklam


seyrantepe

Telefon1: 530 345 999 25

Telefon2: 535 456 79 17

Fax:

Web: serreklam.tr.gg

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1989
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Merhaba,
SER REKLAM ihtiyaçlarınızı en profesyonel şekilde çözebilmek amacıyla kurduk.
Dijital Baskıda En İyi Kalite
Merkez Dijital Baskı ve Tasarım Evi, iç ve dış mekan dijital baskıda en üst düzey kaliteyi arayanlar için kuruldu. Tüm makine parkurunu dünyada kendini ispatlamış en iyi baskıyı alan cihazlarla donatan firmamız, çok daha etkili reklamlar yapabilmeniz için sizleri de hizmet ağımıza dahil etmek istiyor.
Tasarımlarınızda Çözüm Ortağınız
Baskı kalitesi konusunda olduğu kadar, tasarımlarınız ve reklam çalışmalarınız konusunda da sizlere en iyi hizmeti vermek amacıyla alanında deneyimli tasarım ve teknik kadromuz da özenle oluşturuldu.
Hızlı ve Etkili Tasarımlar
Artık, tasarımlarınız için günlerinizi harcamanıza, zaman kaybetmenize gerek kalmayacak. Alanında deneyimli ekibimiz sizi dinleyerek, istediğiniz hedefe ulaşmanıza yardımcı olarak, tasarımlarınızı saatler hatta dakikalar içinde sizlere teslim edecek.
Hedefimiz
Ulaşmak istediğiniz kitleye en etkili şekilde ulaşmanız için ihtiyaç duyduğunuz kaliteli dijital baskıyı hazırlamak, tasarım hizmetini vermek ve talep ettiğiniz zamanda sizlere ulaştırarak başırınıza katkıda bulunmaktır.

Birlikte çalışmak dileğiyle...

iletişim : 0535 456 79 17 serhat AYDOĞAN

0530 345 99 25 erdinç BEKDEMİR

erdincbekdemir@hotmail.com


Ürün ve Hizmetler

Alüminyum Dekube, Vinil , Germe, Işıklı , Işıksız , Yol ve Çatı Tabelaları , Açık Hava Reklam Uygulamaları Digital Baskı, Dış Mekan Digital Baskı, İç Mekan Digital Baskı , Vinil Baskı Poster ve Afiş Baskı , Mesh Baskı, One Way Vision Baskı, , Vinil Araç Kaplama, Folyo Araç Kaplama, Tabela Işıklı Tabela, Işıksız Tabela Branda Poster ve Afiş, Fuar Standı, Yönlendirme Levhaları, Hazır Reklam Ürünleri, Vitrin Yazıları , Taksi Kaplama.Dijital baskı, dijitalbaskı merkezi, tabela , afiş , dijital baskıcı, dış cephe giydirme, Araç giydirme, branda baskı , yönlendirme levhası, Germe vinil tabela, one way vision, İç mekan, dış mekan afiş tabela yönlendirme panoları, Çatı ve duvar reklamları dijital baskıcı poster printer geniş baskılar , folyo kesim, dijital baskı büyük ebat baskılar, Dijital baskı digital , print , Totem Roll up Vinly (branda) üzerine baskı, Oneway vision uygulamaları, Araç üzeri yazı ve resim giydirme, Branda, afiş, Folyo yazı uygulama, branda afiş, vinil afiş, vinil poster baskı, one way vision, baskı, Büyük Ebatlı Fotoğraf Baskısı Büyük Ebatlı Poster Baskısı, dijital resim baskı, dijital fotoğraf baskı, folyo baskı , clp baskı , araç kaplama, Büyük Ebatta Atatürk Posteri, Bayrak, Flama, Araç Üzeri Baskı, Cam Grafikleri, Fuar Standları İçin Baskılar, Sunumlar için kağıt baskılar.

# digital baskı,arackaplama # digital baskı,cephe giydirme #digital baskı,brandabaskı #digital baskı,folyo baskı #digitalbaskı arac uygulama


Benzer Firmalar