İRENFAN İÇ VE DIŞ TİÇ.LTD.ŞTİ.


persembe pazari cad.no/32 karaköy/ist

Telefon1: 212 237 04 84

Telefon2:

Fax: 212 255 35 43

Web: www.irenfanmarket.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1976
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1976 yılında kurulmuş olup günümüze kadar geçen sürede fan ve havalandırma konusunda sektöründeki lider firmalardan biri olma özlliğini sürdürmüş ve sürdürmeye devam etmektedir.


Uzun yıllara dayanan bilgi ve birikimi ile sadece satış değil satış sonrası hizmetleri ile sektördeki farklı ve sorumluluk sahibi firma olma özelliği ve çözgisinden hiç çıkmamıştır.

Değişen dünya ve gelişen teknoloji hayatın her alanı üzerinde etkilerini gösterirken İREN TİCARET olarak bizde bu değişimin bir parçası olmamız gerekliliğini hissettik. Bu doğrultuda 1976 yılından günümüze edindiğimiz satış ve satış sonrası hizmet konusundaki bilgi ve tecrübemizi; bu günden sonra imalat alanında da sizlere hizmet edebilmek adına bizde yeni bir heyecan ve itici bir güç olmuştur.

Endüstriyel vantilatörler, sıcak hava sirkülasyon fanları, yüksek basınçlı körük vantilatörleri, malzeme nakil fanları, aksiyel aspiratörler, sanayi tipi radyal fanlar, hücreli sessiz kabinli fanlar, çatı fanı yelpazemizde bulunan ürünlerden bazılarıdır.

SERMAYEMİZ; Memnuniyetiniz ve bize duyduğunuz güvendir...


Ürün ve Hizmetler

fan aksiyel fan radyal fan

# # # # #


Benzer Firmalar