akdemir insaat


ahi san sit 23.sok no 7

Telefon1: 02742314466

Telefon2:

Fax: 02742314466

Web: www.akdemirinsaat.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1972
Çalışan Sayısı:400 (Yönetici:4 | Memur:30 | İşçi:366
Dış Ülkelerle Bağlantıları:var

Akdemir Kiremit 1972 yılndan beri Kiremit ve Tuğla sektöründe üretimdeki kapasitesi, kullandığı teknolojisi, iş disiplini ve çalışanları ile çizgisini koruyan Akdemir Kiremit ve Tuğla Fab. A.Ş.Kütahya`da sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve bir inşaat işine başladığınızda temelden tabana kadar gerekli olan malzemeleri sizlere temin etmek için, Kütahya`da AKDEMİR İNŞAAT MALZEMELERİ olarak kuruldu.

Gerek Kütahya gerekse Bölge çapında genişleme ve büyümeyi hedefleyen Akdemir İnşaat Malzemeleri verdiği hizmetlerle Bilinçli ve emin adımlarla ilerleyip sizler için gerekli olan malzemeleri temin etmektedir..

Satıştaki ürülerimizde CE, ISO 9001 ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) garantisi değil tüketicilerimizin yüksek kalite anlayışı sayesinde, Gerek Kütahya gerekse Bölge çapında çok iyi satış rakamlarına ulaşmıştır.


Ürün ve Hizmetler

demir çimento tuğla kiremit kireç mahya yapı kimyasalı mahya sonlandırması üç yollu mahya briket ytong gaz beton adaçal dirmil bursa çimento afyon çimento çimsa çimento çatı izalasyon dış cephe izolasyon

#tuğla kiremit #briket çimento #kireç çivi #yapıştırıcı alçı #kum çakıl


Benzer Firmalar