Tupperware Grup Lideri


Ev usulü olduğu için adrese gerek yoktur.

Telefon1: 555 555 55 55

Telefon2:

Fax: 00000000000

Web: www.mutfaktayasam.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1944
Çalışan Sayısı:9 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Tupperware`nin Tarihi

Genç bir kimyacı olan Earl Tupper 1944 yılında Tupperware`i kurdu ve iki yıl sonra dünyaca ünlü `Mucize Kaplar`ı piyasaya sürdü. 1951 yılında ilk `Tupperware Ev Partisi` düzenlendi ve Tupperware başarı hikayesi başladı.





Dünyada Tupperware

Tupperware, 1 milyar doları aşan cirosuyla mutfak araç ve gereçlerinde dünyanın en büyük şirketlerinden biridir. Merkezimiz ABD`nin Orlando şehrinde olup, dünya çapında 7.000 merkez ofis çalışanı bulunmaktadır. Bütün dünyada 14 fabrikamız faaliyette olup bunların dördü Avrupa da bulunmaktadır. 100`ün üzerinde ülkede 1 milyon danışmanın `Ev Partisi` sistemi ile tanıttığı Tupperware ürünleri, kaliteleri, kullanım özellikleri ve dizayn farklılıklarıyla dünyada en çok kullanılan ürünlerden olma gururunu taşımaktadırlar.




Her İki Saniyede Bir Tupperware Ev Partisi

50 yıldan Beri Tupperware insan ilişkilerine verdiği önem ve değerle tanınmakta ve herzaman müşterilerinin ihtiyaç ve istekleri doğrultusunda ürün portföyünü geliştirmektedir.

Bugün dünyada her 2 saniyede bir Tupperware Ev Partisi düzenlenmektedir.




Tupperware Türkiye
Tupperware Türkiye 1996 yılında kurulmuştur. Merkezi İstanbul`dadır. Türkiye Doğrudan Satış Derneğinin bir üyesi olan Tupperware Türkiye, müşteri memnuniyetini ve güvenini her zaman en ön planda tutmaktadır. Bugün, Tupperware Türkiye yelpazesi altında toplam 45 Distribütörümüz bulunmaktadır. İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kayseri, Balıkesir, Antalya, Eskişehir, Konya, Samsun, Bolu ,Çorlu, Adapazarı, İzmit, Manisa, Tekirdağ, Zonguldak ve Denizli merkezimiz bulunan şehirlerdir. Çok geniş satış ağı ile Tupperware Türkiye, ülkemizin en önde gelen ve her sene büyüyen doğrudan satış firmalarından biridir.





Yeni Ürünler, Daha İyi Hizmet
Tupperware`in kurulduğu ilk günden beri, müşterilerimiz aynı üstün kalite ve dizayn özelliklerinde, bir ömür boyu kullanabilecekleri, ürünler almaktadırlar. Geniş ürün yelpazemiz sayesinde, hazırlamak, saklamak, servis etmek ve pişirmek bügün artık çok daha kolaydır. Mühendislerimiz her yeni dönemde, sizlere daha iyiyi ve daha yeniyi sunmaya çalışmaya devam etmektedirler. Earl Tupper`ın yaratıcılık ve araştırma ruhu onların da temel ışığı olmaktadır.

Danışmanlık kayıt formumuzu doldurarak aylık performansınıza göre 0 TL den 10 000 TL ye kadar kazanabilirsiniz. Başarı tupperware de tırnakla kazınarak değil biraz emek sarfederek yüzünüzü güldürecek kazançlara ulaşmanızı sağlayabilir.



Ürün ve Hizmetler

Ürünlerimiz bayanların mutfaklarında kullandığı gıdalarını, içeceklerini saklamak için kullandıkları Saklama kapları, sihirli seri, modüler seri, çocuk serisi, sıcak seriler gibi tupperware ürünlerinden oluşmaktadır.Tupperware in İçinde kullanılan hammadde hakkında: Tupperware Neden Bu Kadar Önemli:* Tupperware ürünlerinden yumuşak kapaklı olan (Şeker kaplar, mucize şekerler, akdeniz serisi gibi) Polietilen maddesinden üretilmiştir. Polietilen:Sağlık sektöründe yapay kalp kapakçığı üretiminde kullanılır.* Tupperware ürünlerinden gövdeleri kapaklardan biraz daha sert olan ürünler Polipropilen maddesinden üretilmiştir. Polipropilen:1-) Buzdolabının iç gövdesinin hammaddesidir.2-) Sağlık sektöründe protez kol, bacak vs. yapımında kullanılır.* Tupperware ürünlerinden Cam görünümlü Kristalin serisinin hammaddesi Polikarbonattır.Polikarbonattır:Bu madde sağlık sektöründe miyop, hipermetrop gibi göz rahatsızlığı bulunan kişilerin kullandığı lensin yapımında kullanılır. * Tupperware ürünlerinden Silikon kalıpların hammaddesi de göğüse, dudağa vs. konulan silikon maddesiyle aynıdır!

#Tupperware danışmanlık #tupperware ürünleri #Bedava bayilik #evden para #Bayilik


Benzer Firmalar