IRM Dış Ticaret ve Pazarlama Ltd.Şti.


Hocagıyasettin Mah. Vefa Cad. Nizam Han 5/1 Eminönü

Telefon1: 2125262077

Telefon2:

Fax: 2125262077

Web: www.catgenie.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Ithalat



CATGENIE ARTIK TÜRKİYE’DE


21’inci Yüzyılda Sadece Medeni Alternatifler Geçerlidir.
Klasik kumlu tuvalet yerine neden CatGenie kullanmanız gerekiyor ?

Çamaşır makinesi, kurutucu, bulaşık makinesi veya su tesisatınızın olmadığı bir evde yaşamayı düşünebilir misiniz ? Bunun yanı sıra eğer siz bir kedi severseniz, bir yıl içerisinde en az 30 saat kedi kumlu tuvalete dokunursunuz, kokusunu hissedersiniz , temizlersiniz, ona kum taşıyıp , kirlenmişini atarsınız yani sevimsiz ve sağlıksız bu işlerle meşgul olursunuz. Şimdi onlarsız yaşayamayacağınızı düşündüğünüz ev aletleri kadar çabuk alışacağınız bir ürünle bu sorunu çözebiliyorsunuz.

CatGenie nasıl çalışıyor
CatGenie, dokunulduğunda verdiği his kedi kumuna çok benzeyen ve kedilerin çok rahat ettiği yıkanılabilir granül kullanmaktadır. CatGenie ‘yi kullanabilmek için, soğuk su bağlantısı, atık su gideri ve elektrik fişi yeterlidir. Kedilerin çişi alt taban kısmına süzülür, dışkılarını ise elekli kürek toplar. Hepsi bir arada sıvılaştırılarak güvenli ve kolay bir şekilde atık su borusuyla evden dışarı atılır. Kediler için güvenli dezenfektan sıvı ve suyla granülü ve tuvalet kabını ovalayarak temizler. Kurutucu kumların üzerine sıcak hava üfleyerek kedinizin rahatı için granülü tamamıyla kurutur

CatGenie normal kedi tuvaleti gibidir, normal insan tuvaleti gibi çalışır ve modern yıkama makinesi gibi yıkar


CatGenie Kullanıcıları Neler Söylüyor;
“ CatGenie’yi satın almak zaman satın almak gibidir. Kedi kumunu alırken, taşırken, temizleyip değiştirirken ve sonra pis kumu atarken ki zamanı kazanmış oluyoruz.


Ürün ve Hizmetler


CatGenie 120 Kedi Tuvaleti
21’inci Yüzyılda Sadece Medeni Alternatifler Geçerlidir. Klasik kumlu tuvalet yerine neden CatGenie kullanmanız gerekiyor ? Çamaşır makinesi, kurutucu, bulaşık makinesi veya su tesisatınızın olmadığı bir evde yaşamayı düşünebilir misiniz ? Bunun yanı sıra eğer siz bir kedi severseniz, bir yıl içerisinde en az 30 saat kedi kumlu tuvalete dokunursunuz, kokusunu hissedersiniz , temizlersiniz, ona kum taşıyıp , kirlenmişini atarsınız yani sevimsiz ve sağlıksız bu işlerle meşgul olursunuz. Şim
CATGENIE ARTIK TÜRKİYE’DE 21’inci Yüzyılda Sadece Medeni Alternatifler Geçerlidir. Klasik kumlu tuvalet yerine neden CatGenie kullanmanız gerekiyor ?Çamaşır makinesi, kurutucu, bulaşık makinesi veya su tesisatınızın olmadığı bir evde yaşamayı düşünebilir misiniz ? Bunun yanı sıra eğer siz bir kedi severseniz, bir yıl içerisinde en az 30 saat kedi kumlu tuvalete dokunursunuz, kokusunu hissedersiniz , temizlersiniz, ona kum taşıyıp , kirlenmişini atarsınız yani sevimsiz ve sağlıksız bu işlerle meşgul olursunuz. Şimdi onlarsız yaşayamayacağınızı düşündüğünüz ev aletleri kadar çabuk alışacağınız bir ürünle bu sorunu çözebiliyorsunuz.CatGenie nasıl çalışıyor CatGenie, dokunulduğunda verdiği his kedi kumuna çok benzeyen ve kedilerin çok rahat ettiği yıkanılabilir granül kullanmaktadır. CatGenie ‘yi kullanabilmek için, soğuk su bağlantısı, atık su gideri ve elektrik fişi yeterlidir. Kedilerin çişi alt taban kısmına süzülür, dışkılarını ise elekli kürek toplar. Hepsi bir arada sıvılaştırılarak güvenli ve kolay bir şekilde atık su borusuyla evden dışarı atılır. Kediler için güvenli dezenfektan sıvı ve suyla granülü ve tuvalet kabını ovalayarak temizler. Kurutucu kumların üzerine sıcak hava üfleyerek kedinizin rahatı için granülü tamamıyla kuruturCatGenie normal kedi tuvaleti gibidir, normal insan tuvaleti gibi çalışır ve modern yıkama makinesi gibi yıkarCatGenie Kullanıcıları Neler Söylüyor;“ CatGenie’yi satın almak zaman satın almak gibidir. Kedi kumunu alırken, taşırken, temizleyip değiştirirken ve sonra pis kumu atarken ki zamanı kazanmış oluyoruz.

#Kedi #kedi tuvaleti #kedi kumu #kedi maması #kedi ihtiyaçları


Benzer Firmalar