ETKEN MAKİNA KİMYA


Çanakkale Cad nNo:82 Pİnarbaşİ/İZMİR

Telefon1: 02324782815

Telefon2: 02324782816

Fax: 02324785209

Web: www.etkenmakinekimya.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:48 (Yönetici:8 | Memur:0 | İşçi:40
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Etken Makine Kimya Endüstri kimyasalları, kozmetik, konsantre hijyenik ürünler ve ısıtma-soğutma sistemleri bakım kimyasalları konusunda üretim ve toptan büyük sanayi kuruluşlarına satışını yapmaktadır.

Firmamızın vizyonu müşterilerimizin sınırsız memnuniyeti ve sürekli mükemmellik anlayışı ile bir dünya markası olmaktır.

Etken Makine Kimya 1998 yılından itibaren sürdürmüş olduğu müşterilerinin memnuniyeti ve çevreye saygı odaklı çalışmalarında;
• C.E.D Belgesi,
• SAĞLIK BAKANLIĞI Üretim izinlerini,
• KOZMETİK Ruhsatını,
• ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi,
• ISO 14001:2004 Çevre Yönetim Sistemi

Belgelerini alarak yoluna kararlı bir şekilde devam etmiştir.

İşletmemiz F.D.A REGISTRAR CORB. Belgesine sahiptir.

ÜÇLÜ SORUMLULUK belgesine atmış olduğumuz imza değerlerimizi ortaya koymaktadır.

ETKEN MAKİNE KİMYA endüstriyel kimyasalların üretimi ve satışı konusunda tüm yasal şartlara uyumu ve kalitesi ile müşterilerinin istek ve doğrultusunda çevreye olan sorumluluk bilinci ile çalışmalarını sürdürmektedir.

ETKEN MAKİNE KİMYA kaliteyi benimseyen yönetim anlayışı ile Türkiye kalite derneği KALDER üyesidir.


Ürünlerimiz tescilli markamız olan ETKEN markasıyla satılmaktadır. Endüstriyel kimyasallar, su kimyasalları(ısıtma soğutma sistemleri koruyucu kimyasalları ve teknik hizmeti), kireç çözücüler, yağ çözücüler bakım kimyasalları,sanayi tipi hijyenik konsantre ürünler ve kozmetik ana başlıklı ürünlerimizin aktif satıştaki listelenmiş hali www.etkenmakinekimya.com adresinde bilgilerinize sunulmuştur.Bu portföy harici özel siparişle tüm kimyevilerde üretim yapılmaktadır.

Kimya sektöründe Türk ve Avrupa standartlarında tüm kalite belgelerine haiz olan ETKEN, işletmenizin tüm birimlerinde sizlerle çalışmaktan gurur duyacaktır.

SAYGILARIMIZLA,


Ürün ve Hizmetler

Endüstriyel kimyasallar, su kimyasalları(ısıtma soğutma sistemleri koruyucu kimyasalları ve teknik hizmeti), kireç çözücüler, yağ çözücüler bakım kimyasalları, sanayi tipi hijyenik konsantre ürünler ve kozmetik ana başlıkları ile;el sıvı sabunu, krem sıvı sabun, el dezenfektanı, konsantre el sıvı sabunu, genel temizlik, halı şampuanı, bulaşık deterjanı, cam sil, esans, bulaşık makinası deterjanı, bulaşık makinası parlatıcısı, wc temizleyici, yağ çözücü, kireç çözücü, silis çözücü, eşanjör temizleyici, fancoil temizleyici, pas çözücü, boya çözücü, poliüretan cözücü, mürekkep çözücü, solvent, elektrik motor temizleyici, elektronik kart temizleyicisi, metal yüzey hazırlayıcı, krom parlatıcı, su kimyasalları, ahşap temizleyici, wax çözücü, cila, cila sökücü, bina dış yüzey temizleyici, ferforje temizleyici, tabak çizik giderici, gevşetici, koruyucu,

#kimyasal kimya #yağ çözücü kireç çözücü #el sıvı sabunu temizlik ürünü #deterjan kalite #pas çözücü genel temizlik


Benzer Firmalar