FURKAN TEKNİK SU ARITMA TES.ve CİH.SAN.TİC.


gazi mah. 28/24 sok. No:12/c Gaziemir

Telefon1: 0232 2525496

Telefon2: 05434623110

Fax: 02322525496

Web: www.ft-suaritma.tr.gg

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:9 (Yönetici:3 | Memur:3 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:var

Gelişen teknoloji ve sanayileşme ile birlikte dünyamızın çevresel sorunları da gün geçtikçe çığ gibi büyümekte. Var olan temiz su kaynaklarının, nehirlerin, göllerin ve hatta denizlerin kirlilik oranları da hızla artmakta

Bununla birlikte biz Furkan Teknik olarak insanoğlunun en temel hakkının temiz bir çevrede, yine temiz su ve besin maddeleri tüketerek yaşamak olduğunu biliyoruz. İşte bu düşünce temelinde çıktık yola…


Firmamız Furkan Teknik Su Arıtma Tesisleri ve Cihazları San. Tic. ünvanı ile gelişen ve büyüyen arıtma sektöründe profesyonel, girişimci ve tecrübeli teknik kadrosu ile yerini almaktadır.

Gelişen teknoloji ve hızla büyüyen sanayileşmeye paralel olarak, ihtiyaç duyulan suyun kalitesi ve miktarı daha da artmaktadır. Ayrıca içme ve kullanma suyu kaynakları da azalmakta ve hızla tükenmektedir. Bunun sonucu olarak da su arıtma sektörü önem kazanmaktadır.

Bu amaçla Furkan Teknik olarak her türlü sektöre uygun, kullanma ve proses suyu hazırlanması için tesisler kurmaktayız.
Firmamızın faaliyet alanları aşağıda kısaca belirtilmiştir.

Kullanma ve Proses Suyu Hazırlama
• Kum Filtreleri
• Aktif Karbon Filtreleri
• Demir ve Mangan Giderme Filtreleri
• Kartuş Filtreler
• Dezenfeksiyon Amaçlı Sistemler
• Yumuşatma Sistemleri
Daha Yüksek Kaliteli Su Hazırlama
• Demineralizasyon Sistemleri
• Reverse Osmosis (Ters Ozmoz) Sistemleri
• Mix – Bed Filtrasyon Sistemleri
• Su Geri Kazanma Sistemleri


Furkan Teknik olarak, yukarıda belirtilen tesislerin projelendirilmesi, anahtar teslim imalatlarının yapılması, mevcut arıtma tesislerinin revizyonu, bakım - servis işlerinin yapılması, danışmanlık hizmetleri ve ekipman temini çalışma alanımız içerisindedir.


Ürün ve Hizmetler


KEŞİF
Su arıtma ünitesi ihtiyacı olan tesislerde , doğru ve uygun bir proje çalışması yapılabilmesi için , Kapasite tayini ( Günlük , saatlik su tüketimleri ) , işletme bilgileri , ham su analiz değerlerinin belirlenmesi gerekmektedir. Bu hizmet firmamız yetkilileri tarafından ücretsiz olarak verilmektedir



ANALİZ
Su karakteristiğinin bölgelere göre değişken bir yapıda olmasından dolayı , doğru bir projelendirme yapılabilmesi için , detaylı bir su analizi gerekmektedir. Bu işlem firmamız tarafından laboratuarlara gönderilerek yapılmaktadır



PROJELENDİRME
Keşif ve analiz sonucunda elde edilen veriler doğrultusunda , tesis için en uygun kapasitede ve yüksek performansta çalışacak, işlevine uygun sistem projelendirilmesi firmamızın yetkilileri tarafından ücretsiz olarak yapılmaktadır.



MONTAJ
Firmamız tarafından projelendirme ve satışı yapılan sistemlerin , işletmenin yapısı ve kullanımına uygun olacak bir şekilde montajının yapılması ve sistemlerin çalışır vaziyette tesliminin yapılması işlemi , firmamız teknik servisi tarafından yapılmaktadır.



TEKNİK SERVİS
Firmamız tarafından projelendirme ve satışı yapılan sistemlerin ;yerinde montajının yapılıp , çalışır durumda teslim edilmesi , sistemlerin periyodik bakımları , mevcut sistemlerle uyumluluğunun kontrolü ile hali hazırda bulunan arıtma cihazlarının bakım ve kontrolleri , firmamız teknik servis elemanları tarafından yapılmaktadır.


#su arıtma #ters osmoz #spring water #yumuşatma #ultrafiltrasyon


Benzer Firmalar