Anasayfa » Asansör » Metal ve Yan Sanayi » İZMİR Asansör » YÜKSELİŞ ASANSÖR

YÜKSELİŞ ASANSÖR


Cumhuriyet Caddesi No.11/a Bayraklı/İZMİR

Telefon1: 0232 343 72 77

Telefon2:

Fax: 0232343 55 88

Web: www.yukselisasansor.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1998 Yılında Asansör Montaj ve Bakım firması olarak İzmir’de kurulan YÜKSELİŞ ASANSÖR 10 yıla yaklaşan tecrübesi ve kalitesi ile asansör montaj bakım revizyon hizmetlerine devam etmekte, müşterilerine çağın getirdiği teknoloji ve estetiği birleştirerek en kaliteli hizmeti sunmaktadır.

Asla ödün vermediği kaliteli hizmet anlayışı, kaliteli malzeme ve deneyimli personeli ile sektöründe emin adımlarla ilerleyen ve haklı bir yer edinen YÜKSELİŞ ASANSÖR müşteri memnuniyetini daha da arttırmak için çalışmaktadır.

YÜKSELİŞ ASANSÖR çevresinde sektörünün lokomotif firması olmaya adaydır. 2005 yılında aldığı ISO 9001 ve CE Belgeleri ile Türkiye Pazarında bizde varız diyerek, üstün hizmet ve kalitesini tüm Türkiye’ye duyurmayı hedef edinmiştir.

Bu doğrultuda tüm imkanlarını kaliteli asansör üretmek ve satış sonrası hizmeti vermek için kullanmakta , kullanıcı ve çalışan emniyetini sağlamak için hizmetlerinin her aşamasında ve sonrasında kaliteye ve güvenliğe son derece önem vermektedir.Gelinen seviyeyi asla yeterli görmeyen YÜKSELİŞ ASANSÖR, gelişen teknolojiyi ve değişen standartları sürekli takip ederek, kalitesini daha da üst noktalara taşımayı hedefleyerek çalışmalarını bu yönde sürdürmektedir.


Ürün ve Hizmetler


# # # # #


Benzer Firmalar