Anasayfa » Boru sanayi » İnşaat sanayi » İSTANBUL Boru sanayi » Marmara Boru ve Gemi Malzemeleri San. Tic. Ltd. Şti.

Marmara Boru ve Gemi Malzemeleri San. Tic. Ltd. Şti.


Evliya Çelebi Mh. İstasyon Cd. Mert Sk. No:5 Tuzla-İSTANBUL

Telefon1: 02164473284

Telefon2: 02164473285

Fax: 02164473466

Web: www.marmaraboru.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2007 yılından bu yana Tuzla Tersaneler Bölgesinde çelik çekme boru ve gemi malzemeleri satışı ve imalatı yapan Marmara Boru ve Gemi Malz. San. Tic. Ltd. Şti. yeni bir firma olmasına rağmen ciddi bir başarı grafiği yakalamıştır..
Genç Dinamik ve yetenekli bir kadroya sahip olan Marmara Boru ve Gemi Malz. San. Tic. Ltd. Şti. kurulduktan kısa bir süre sonra pazardaki yerini almış ve güvenilir bir firma haline gelmiştir.Müşteri memnuniyetini en önemli ilkesi kabul eden firma fiyat politikasıylada rakiplerinden bir adım önde olmayı başarmıştır.

Çok önemli bir marka ile ithalat anlaşması imzalayan Marmara Boru ve Gemi Malz. San. Tic. Ltd. Şti. bundan sonraki yıllarda da sektörde parlayan bir yıldız olarak Türkiye ekonomisine katkı sağlamaya devam edecektir.


Ürün ve Hizmetler

Marmara Boru Tuzla tersaneler bölgesinde, boru, çelik boru, vana, çelik çekme boru satışı, dirsek satışı, flanş satışı, fittings malzemeleri satışı, vana satışı, kompansatör satışı yapmaktadır. Ayrıca, sintine süzgeç imalatı ve satışı bilezik imalatı ve satışı, borulu iskandil tapası imalatı ve satışı, çamur sandığı imalatı ve satışı, dablin imalatı ve satışı, dişli boru imalatı ve satışı, hava firar başlığı ve satışı, lavra tapası imalatı ve satışı, iskandil tapası imalatı ve satışı, beynelminel flanş imalatı ve satışı yapmaktadır

#boru, çelik boru #vana, gemi malzemeleri #dablin, sintine süzgeç #dirsek, flanş #iskandil , lavra


Benzer Firmalar