Batuhan Tesisat


Denizköşkler Mh. Denizköşkler Cd. Reis Sk. No:8/A Avcılar

Telefon1: 0536 221 93 38

Telefon2:

Fax: 0212 509 35 58

Web: www.batuhantesisat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

7/24 Acil Servis Hizmeti Sağlar. Başlıca hizmetleri arasında su tesisatı, sıhhi tesisat, logar kanal (kanalizasyon) işleri ve bilimum tadilat işleri vardır. Sizin için acil çözümler üretir.


Ürün ve Hizmetler

Su Tesisatı

Sıhhi tesisat konularında evinizde yada işinizde sıhhi tesisat sorunlarınızla ilgili bize danışabilir, 7gün 24saat teknik destek hizmeti alabilirsiniz. 0 536 221 93 38

Batuhan Tesisat, yılların kazandırdığı deneyimle profösyonelliği birlikte kullanarak, son teknolojinin tüm imkanlarını müşterilerine aktaran bir kuruluştur. Müşterilerinde oluşturduğu güven duygusuyla hem hizmet alanını hem de müşteri sayısını arttırmıştır. Evlerde ve işyerlerinde yaşanan her türlü sıhhi tesisat sorununa hızlı ve sağlam çözümler ile müdahale eden Batuhan Tesisat, mutfaktan banyoya, logar kanalından lavaboya, geniş ekibiyle müşteri memnuniyetini her zaman ön planada tutmaktadır.

Müşteri Memnuniyeti
İşimizi uzmanca, tecrübelerimizle, bilinçli bir şekilde yapıyoruz, müşteri memnuniyetini ilke edinen firmamız, yaptığı işi en iyi ve en hızlı şekilde yaparak her zaman müşterilerinin memnuniyetini kazanmaktadır.

Hızlı Servis - Kesin Çözüm
Tesisatınızdaki sorunlar beklemez ve acil müdahale edilmesi gereken arızalardır, Batuhan Tesisat arıza durumlarında bir telefon kadar size yakındır. 7gün 24saat kesintisiz hizmet vermekteyiz. Şartların uygun olduğu en kısa sürede sorunlara müdahale etmek ve kesin çözümü sunmak için her zaman yanınızdayız.

# # # # #


Benzer Firmalar