DESİ KİMYA


Kozyatağı Mah.Şemsettingünaltay Cd.No:140 / 5 Kadıköy

Telefon1: 0216 658 61 65

Telefon2: 0216 658 61 66

Fax: 0216 658 61 47

Web: www.desikimya.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:35 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Desi Kimya San. korozyon kontrolü ve sevkiyat güvenliği konusunda uzmanlaşmış , gerek bilgi birikimi gerek teknolojik altyapısı ve deneyimi ile üretim yaptığı konuda ülkemizdeki ilk ve tek yerli firmadır.
Vizyonumuz , sevkiyat güvenliği ve korozyon kontrol teknolojilerinde müşterilerimize en son teknolojiyi yüksek kalitede ve ekonomik koşullarda sunmak , çözüm ortağı anlayışı içerisinde problemlere özgü ürün ve hizmet geliştirerek bu alandaki sorunlarınızı ekonomik ve etkin şekilde çözmektir.

Misyonumuz , sektördeki gelişmeler doğrultusunda müşterilerimizi doğru eğitimlerle bilgilendirmek ve bilinçlendirmektir

Ürün Gruplarımız;
Nem Alıcılar
-Silikajel Mineraller Ve Paketler
-Aktif Kil Paketleri
-Moleküler Sieve Adsorban Paketler
-Konteyner Kurutucular Ve Nem Alıcı Paketler(Cont Pack)

VCI Koruyuculu Ambalajlar

-VCI lı Korozyon Önleyici Kraft Kağıtlar
-VCI lı Koruyucu Pe Film Ve Torbalar
-Triplex Aluminyum Bariyerli Ambalajlar

VCI Katkılı Koruyucu Yağlar

Korozyon Koruyucu Spesifik Kimyasallar


Daha detaylı bilgi için internet sitemizi ziyaret edebileceğiniz gibi karşılaştığınız sorunlarla ilgili yardım almak için bizleri arayabilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler


NEMTUT
Evinizin rutubetli bir ortamda olmasının yanısıra,yemek yaparken ve yıkanırken bile rutubet oluşur.Oluşan bu rutubet duvar,ayna,fayans,pencere ve hatta giysi gibi pekçok yüzey üzerinde yoğunlaşır. Rutubet yoğunlaştığı yüzeyin içine nüfuz ederek küf ve kötü koku oluşumuna yol açar.Hertür kapalı alanda rutubet oluşur.Kiler,dolap gibi alanlarda depolanan gıda maddeleri rutubetten etkilenip çabuk bozunabilirler. Bu ve benzeri sorunlara karşı önlem alabilirsiniz.Nemim oluştuğu bölümlerde NEM-TUT ku
Firmamız, nem çekiciler, nem tutucular, nem alıcılar, adsorbanlar, silikajeller, aktif kil, aktif alümina, moleküler sieve, konteyner kurutucular, sevkiyat güvenliğinde korozyondan koruyucu VCI teknolojisiyle üretilmiş özel ambalaj türleri, VCI, VCI ambalajlar, VCI kağıt, VCI PE, VCI torba, Alüminyum tripleks ambalaj, koruyucu yağlar, spesifik bakım kimyasalları üzerine çalışmaktadır.

#nemalıcılar,nemtutucular #adsorbanlar,silikajel #aktif alümina,aktif kil #VCI,VCI kağıt,VCI torba #kozozyon kimyasalları


Benzer Firmalar