Ankara Kürkevi & Deri


g.m.k.bulv.21/1 Ankara

Telefon1: 03122300821

Telefon2: 03122302921

Fax: 03122302922

Web: www.akd.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1950
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ankara Kürkevi 1950 yılında Cafer Sadık Çelikçi tarafından Ankara`nın ilk Kürk evi olarak Ulus Hacıbayram semtinde kurulmuştur.

Daha sonra Türkiye`nin ilk yürüyen merdivenli çarşısı olan Ulus Anafartalar Çarşısında 1972 yılına kadar faaliyetini sürdürmüş ve daha sonra Demirtepe semtine taşınmıştır.

Ankara Kürkevi 50`li yıllarda sadece kürk imalatı ile uğraşmayıp İstanbul Kazlı çeşme`deki kendi fabrikasında kürk ve kürk süet tabaklama,boyama ve dikim tesisiyle ithal kürklere alternatif olarak uzun süre hizmet etmiştir.

Her türlü hazır ve sipariş kürklere aynı özeni gösteren firmamız müşterilerine her zaman en iyiyi sunmaktan kıvanç duyar


Ürün ve Hizmetler

Vizon , Astragan , Tilki , Rakun , Çinçilya , Kürk Mantolar , Kürk Ceketler , Kürk Şapka , Kürk Yaka , Kürk Yastık , Kürk Halı , Kürk Minder , Kürk Saç Aksesuarları , Kürk Oyuncak , Kürk Kapüşon ve Kol Manşetleri , Kürk Etol , Kürk Kap , Kürk Postlar , Kürk Tamiri , Kürk Model Değişimi , Kürk Temizleme , Kürk Saklama , Kürk Dezenfekte , Kürk Boya , İmitasyon (peluş) Manto ve Ceket , İmitasyon (pelüş) Oyuncak , Deri Ceket , Nubuk , Zig , Süet , Güderi , Destroy , Krek , Napa ve Napalan, kürkçü, kürkcü, kürk, ankara

#kürk kürkçü #kürkcü fur #deri leather #fason imalat #üretim tarihi


Benzer Firmalar