Saygın Özel Danışmanlık


Kıbrıs Şehitleri CAD. No: 30 EBRU APARTMANI Daire: 11 Alsancak İzmir

Telefon1: 2324225954

Telefon2: 5356673224

Fax: 2324225954

Web: www.sayginnlp.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

SAYGIN NLP DANIŞMANLIK INTERNATIONAL

İstanbul destekli olan firmamız İzmir`de ve Anadolu`nun çeşitli yerlerinde Kişisel Gelişim alanında 1996 yılından beri faaliyetini sürdürmektedir. Bu sebeple İzmir`in İLK Kişisel Gelişim kurumudur. Kurucusu kişisel ve kurumsal gelişim uzmanı Cemal KONDU`dur

:: VİZYONUMUZ

İnsan önce gelir…
Sözümüz senettir, bize güvenilir…
Hizmeti ciddiye alırız…
Kötü bir çalışma bizim için lükstür…
En iyi olmak istiyoruz…

Gerçekçiyiz ve dürüstlük ilkesine inanırız…
Ulaşılabiliriz ve bizimle çalışmak kolaydır…
Hırslıyız, iş bitirici ve çalışkanız…
Çoğunlukla memnuniyet ile yetinmeyiz…
İnsanlarımızın gereğince ödüllendirilmesini isteriz

Hızla ve sürekli değişen ve gelişen günümüz dünyasına ayak uydurabilmek için değişimi hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline getirmeliyiz. Unutmamak gerekir ki dünya değişmeyen tek şey değişimdir… Ancak bu şekilde varlığımızı sürdürür, geliştirir ve hayatımızda istediğimiz sonuçları elde edebiliriz.
SAYGIN NLP DANIŞMANLIK INTERNATIONAL gerçek ve kalıcı değişimi hayatlarınıza taşımanıza yardımcı olmak ve NLP ismi verilen bu güçlü değişim ve gelişim teknolojisini sizlere kaliteli, etik ve uluslararası standartlarda ulaştırabilmek için kurulmuş bir eğitim ve danışmanlık şirketidir.
Amerika`dan İngiltere`ye, Almanya`dan Avustralya`ya kadar uzanan NLP şirketlerinden oluşan uluslararası bir ağın parçasıdır. Aynı zamanda 5 kıtada 29 ülkede NLP eğitmenleri yetiştiren Dünya`daki tek kuruluş olan International Neuro Linguistic Programming Trainers Association (Uluslararası Nöro Linguistik Programming Eğitmenler Birliği) üyesidir.
Genç, dinamik, yenilikçi ve yaratıcı Saygın Danışmanlık üyelerinin vizyonu, NLP`nin fark yaratan yolculuğunda bireylerin beklentilerini karşılamak ve en üst düzeyde memnuniyetleri için hizmet sunmaktır


Ürün ve Hizmetler


İzmir Öğrenci Koçluğu - Öğrenci Koçluğu eğitimi İzmir
Öğrenci Koçluğu Eğitimi Öğrenci Koçluğu Eğitimi’nde kişisel gelişim araçları ustaca harmanlanmıştır. Öğrenci Koçluğu Eğitimi size öğrenim hayatınız boyunca kolaylıkla kullanabileceğiniz teknikler sunar. Öğrenci Koçluğu Eğitimi ile kişisel farkındalığın uyandırılması, kişiye özel verimli ders çalışma tekniklerinin belirlenmesi, üst düzey öğrenim becerilerinin kazandırılması ve ders çalışama ile ilgili olumsuz inançların değiştirilerek sürekli motivasyonun sağlanması hedeflenmektedir. Öğr
Anlayarak Hızlı Okuma

Anlayarak Hızlı Okuma tüm dünyada geçerliliği kabul edilmiş bir bilimi ve sanatı vardır. Okuma ve öğrenme ile ilgili ne düşündüğünüz, ne hissettiğiniz ve geliştirmek için ne yapmanız gerektiği bu tekniklerin birer parçasıdır.

Bir yolu da bu konuda gelişime olan isteğinizin ve değişme arzunuzun ne kadar kuvvetli olduğudur. Bu düşünce ve duygular olması gerektiği gibi yapılandırılmadığı sürece Hızlı Okuma ile ilgili gerekli gelişimi kaydetmekte güçlük yaşayabilirsiniz. Bu alanların en iyi şekilde dengelenmesi halinde “Anlayarak Hızlı Okuma” kursu size bu becerileri kazandırmanın yanı sıra gelişime olan isteğinizi ve inancınızı da arttıracak ve yaşam kalitenizin yükselmesinde size yardımcı olacaktır.

Türkiye’nin “NLP” ve “Anlayarak Hızlı Okuma Teknikleri” konusunda lider uzmanı tarafından tasarlanmış bu kurs; sizi çok daha kısa sürede okuyup anlayabilen, kısıtlı olan zamanlarınızı istediklerinizi öğrenerek değerlendirmenize imkan veren, değişim ve gelişim konusunda daha istekli ve bunlara paralel olarak yaşam kalitesi yükselmiş bir bireye dönüştürecektir.

Bu eğitimle kitap okumanın sizin için bir külfete dönüşmesinden kurtulun ve zamanınızı çok daha verimli kullanmayı öğrenin.

Nasıl Öğreneceksiniz?

• Okuma ihtiyaçlarınızın belirlenmesi ve bu doğrultuda beklentilerinizin saptanması
• Dünya genelinde kabul gören tekniklerle hayatınıza ve çevrenize kalite katmak
• Kendiniz ve kişisel gelişiminiz için kazanan bir psikoloji oluşturun
• Okuma ile ilgili inanç ve kalıplarınızı belirlemek ve bunları değiştirmeyi öğrenmek

“Anlayarak Hızlı Okuma” eğitimini tam olarak ne için istediğinizi bilin ve bu gelişim süreci için kendinize değer verin, böylece gelişim süreciniz ölçülebilir ve geliştirilebilir olacaktır.

Okuma ve anlama ile ilgili ihtiyaçlarınızı gözlemleyin, atacağınız adımlar ve izleyeceğiniz yol ihtiyaçlarınızı yansıtabilir.

Eğitim süresince NLP tekniklerinin uzmanlarımız tarafından ustaca kullanılmasıyla motivasyonunuzun üst düzeye çıkartılması ve olumsuz inanç kalıplarınızın değiştirilmesinin tadını çıkartabilirsiniz.

Neler Kazanacaksınız?

• Kitap okumak sizin için bir külfet ve zaman kaybı olmaktan çıkabilir.
• Okuma konusundaki olumsuz inançlarınızın değişmesiyle okumaktan ve kendinize değer katmaktan keyif alabilirsiniz.
• Kendini geliştirmenin, gereksiz zaman kayıplarının önüne geçmeye çalışmaktan daha eğlenceli olduğunu fark etmek.

Bir şeyler okurken beyninizin hayal kurmasının önüne geçerek okuma etkinliğini daha verimli ve eğlenceli hale getirmek.

Kimler Katılmalı?

Yoğun iş temposundan dolayı kendini geliştirmeye zaman ayıramamaktan yakınan, kitap okuma ile ilgili gereken düzeyde olmadığını düşünen, sınavlarda soruları yetiştiremediğinden yakınan, yaşam kalitesini arttırmak isteyen fakat nereden başlayacağı konusunda bir fikir sahibi olmayan herkes için fayda sağlayacak bir deneyimdir. Yoğun tempoda çalışan üst düzey yöneticiler, müdürler, şirket çalışanları; sınavlara haz

#nlp, nlp izmir #eft izmir, izmir eft #koçluk, koçluk izmir #hızlı okuma izmir, izmir hızlı okuma #reiki 1, reiki kursu izmir


Benzer Firmalar