ER-TE DİAFON


cumhuriyet mh çetin sk no:14/4

Telefon1: 02164526622

Telefon2:

Fax: 2164526484

Web: www.er-te.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1975
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Er-Te Elektronik İnşaat Ltd 1975 yılında Sedat Ersöz tarafından Cağaloğlu Mahallesi`nde (Eminönü) her nevi Elektrik malzemelerinin toptan ve perakende satışı, bilumum Elektrik tesisatı-Taahhüt işleri ve dahili ticaret amacıyla Er-Te Elektrik ünvanıyla kurulmuştur.
1978 Tarihinde firma Asma Duy, topraklı-3`lü-normal FIS ve Voltaj regülatörü hazırsındır Elektrik malzemelerinin imalatına geçerek Er-Te Elektrik A.Ş. ünvanını alarak Faaliyet alanını genişletmiştir.

1985 yılında Elektronik imalatına başlamaları ile firmanın Faaliyet Alanı ve ünvanı günümüzdeki en oğlu şeklini almıştır.

Günümüzde sadece Elektronik imalatı Yapan firma ürettiği ürünlerde Türkiye`de BİR cok İlke imza atmış, aşağıda yer alan BİR cok Yeni Ürün ve Sistemi hizmete sunmuştur.


» Vaivyen Tekrar söndürmeli, Zaman ayarlı merdiven otomatiği,
» Tür Gizlilik meşgulledli telefon Sistemi olan


Ürün ve Hizmetler


epsilon
>> 2,5" RENKLİ TFT EKRANLI GÖRÜNTÜLÜ DİAFON, BAS KOUNŞ DİAFON ( KAPI İZLEME, KAPI KONUŞMA, KAPI AÇMA, KAPICI İLE KONUŞMA ) >> RENK SEÇENEKLERİ MEVCUTTUR(BEYAZ, KİRLİ BEYAZ, GÜMÜŞ, FÜME, METALİK, PASTEL BORDO, PASTEL SARI, PASTEL MAVİ) >> 3,5" EKRANLI GÖRÜNTÜLÜ DİAFON EPSİLON`U PİYASAYA SUNMUŞ BULUNMAKTAYIZ.
diafon, görüntülü diafon, görüntülü kapı telefonu, bas konuş diafon, epsilon, alphard, sedna, sirius, interkom sistemler, er-te, erte

#diafon #görüntülü diafon #bas konuş diafon #er-te #diyafon


Benzer Firmalar