ikioda Tasarım Ofisi


Liman Mah. 27. Sk. Yayla Apt. No:11/4 Konyaaltı / Antalya

Telefon1: +90 242 247 1 246

Telefon2: +90 555 313 46 79

Fax: +90 242 247 1 246

Web: www.ikioda.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İnsanlar bize anlamını sorduğunda ne söyleyeceğiz konusunda çok düşünmediğimiz bir isim aslında ikioda.

Bir oluşum; ikioda üzerine ilk söyleyebileceğim şey budur. 2008 yılında 2 tasarımcının hayali olan bir proje olarak kuruldu, ilk kuruluş amacı grafik tasarım çalışmaları idi. Şimdi firmamız mükemmel yaptığı işlere yönelmiş olarak Antalya'da grafik tasarım çalışmaları, ev ve işyerleri için dekor ürünleri üretimi, açıkhava reklamcılık üzerine uygulamalar, basılı işler, interaktif çalışmalar yapıyor.

ikioda'nın profesyonel olduğunu ne kadar anlatırsam anlatayım bu deneyimi yaşamadan hakkımızda herhangi bir fikre sahip olamazsınız; o nedenle yukarıdan size en uygun görünen bağlantıya tıklayarak tura katılmanızı rica ediyorum.

Ben Çağlayan ZORLU, ikioda sahibiyim, bu yazıyı okumak için ayırdığınız kıymetli vakit için sizlere şahsım ve firmam adına teşekkür ediyorum.

Huzurlu günler dilerim...


Ürün ve Hizmetler

grafik tasarımın; kurum kimliği, logo, katalog, broşür, ilan, takvim, ajanda, kitap, dergi, ambalaj alanlarında; interaktif tasarımın; web sayfası, interaktif CD, banner alanlarında ve açıkhava reklamcılığın her alanında çalışmalar ve/veya üretimi, doğrudan kurumlara veya ajanslara sunmaktadır.

#Antalya #grafik tasarım #logo #konyaaltı #


Benzer Firmalar