ULUKARTAL FİNANS


Büyükdere Caddesi Meydan Sokak K:19 D:57/B

Telefon1: +90 212 328 29 90

Telefon2:

Fax: +90 212 328 29 91

Web: www.ulukartalfinans.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:01.01.2006
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:23
Dış Ülkelerle Bağlantıları:var

Ulukartal Grup ; Türkiye` nin ekonomik gücünün artmasında, sermayenin tabana yayılmasının önemine inanmaktadır. Vadeli İşlemler ve Opsiyon Borsası yatırımcılara yeni stratejiler üretme imkânı verirken, bu imkânı yatırım fırsatı olarak değerlendiren yatırımcılara; mali yapısı ve kaliteli hizmet anlayışı ile güven veren, faaliyet alanlarında ihtisaslaşmış, kurumsal itibarı yüksek şirketlerin hizmet vermesi piyasa rekabetini olumlu etkileyecektir.

Ulukartal Kapital Vadeli İşlemler Aracılık A.Ş. Ulukartal Grup şirketidir.

Büyük Hissedar ve Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Hakkı Ulukartal liderliğinde büyüme atağına geçen grubun ilk şirketi; T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı`nın 14.06.2002 tarihli 38962 numaralı belgesiyle kuruluşuna izin verilen, İstanbul Altın Borsası` nın 74 nolu ve 1.5.2006 tarihi itibariyle Dubai Altın ve Emtia Borsası’nın 71 nolu üyesi Ulukartal Kıymetli Madenler Ticareti A.Ş. ` dir.

Grubun diğer şirketi ise; T.C. Başbakanlık Sermaye Piyasası Kurulu denetiminde İMKB ` de hisse senedi alım satımı, kredili işlemler, halka arz ve yatırım danışmanlığı yetki belgelerine sahip, Optimal Menkul Değerler A.Ş. ` dir.Farklı faaliyet alanlarında işlem yapmasını planladığımız diğer Sermaye Piyasası Aracı Kurumumuz İntegral Menkul Değerler A.Ş. nin kuruluş onayı; Sermaye Piyasası Kurulu tarafından alınmış olup, faaliyete geçiş çalışmaları sürmektedir.

’’Ulukartal Kapital’’, Vadeli İşlemler ve Opsiyon Borsası ‘nda yatırımcılarına ``müşteri odaklı`` hizmet veren lider bir kurum olmayı hedeflemektedir.

Misyonumuz: Yatırımcıların tasarruflarını doğru yönlendirmeleri için, Sektördeki gelişmeleri yurt içi ve yurt dışı kaynaklardan araştırmak, takip etmek ve mükemmel hizmet kalitesini,yüksek teknoloji ile yatırımcıların memnuniyetine sunmaktır .

Neden Ulukartal Kapital?
Son derece eğitimli ve tecrübeli insan kaynaklarımız; teknolojik alt yapımız, müşteri odaklı hizmet anlayışımız, en önemli farkımızdır. Aracılık komisyonlarımızdaki rekabeti, ilk görüşmemizde fark edeceksiniz. Günlük, haftalık ve aylık finansal bültenlerimizi okumanızı ve incelemenizi öneriyoruz.

Size sunmuş olduğumuz hizmetin kalitesi sadece yukarıda açıkladığımız özelliklerimiz ile sınırlı değildir. İnovasyon teorisi ışığında; geçmişin bilgisiyle günümüzün bilgisini birleştirerek yeniyi, iyiyi ve daha iyiyi sunmak sürecinde, yatırımcı odaklı hizmet vermek Ulukartal Kapital Vadeli İşlemler Aracılık A.Ş’ nin temel ilkesidir. Kurumsal zekâmız, mükemmeli sunmak için kendi sınırlarını zorlamaktadır. Bunun için, Ulukartal Kapital


Ürün ve Hizmetler

foreks, forex, fx, finans, borsa, al, sat, alım, satım, kaldıraç, direnç, emtia, deger, banka, online, altın, petrol

# # # # #


Benzer Firmalar