Anasayfa » Uydu anten » Telekomünikasyon » İSTANBUL Uydu anten » ÖZAYDIN ELEKTRONİK

ÖZAYDIN ELEKTRONİK


Yüksek Kaldırım Cad.Marmara İş Hanı 73/6

Telefon1: 0 212 243 43 43

Telefon2:

Fax: 0 212 252 79 89

Web: www.antenmarket.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1992
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

20 yıla yakın tecrübesi ile Özaydın elektronik san. Tic. Ltd. Şti. grup firmasıdır.
Dünya markaları ile sizlere uydu sistemleri ve kamera, güvenlik sektöründe hizmet vermektedir.
Her sektörde olduğu gibi iletişim alanında internet pazarlama sistemi olarak kurulan antenmarket.com alanında ilk ve tek internet sitesidir.
Uydu Tv ve kamera Güvenlik sistemlerinde, pazarlama ve sistem uygulaması konularında uzman ekibimiz ile yerinde hizmet vermekteyiz.

Yeni nesil İP Tv sistemleri, kablo Tv, toplu dağıtım sistemleri, akıllı alıcılar, internet destekli uydu alıcıları, kameralar ve fiber optik dağıtım sistemleriyle birleşik kullanılabilen, gece/gündüz görüş kameraları, çok amaçlı görüntüleme ve kayıt sistemleri teknolojik üstünlüğü ile kısa zamanda tercih sebebi olmuştur.

İnternet satışlarında vazgeçilmez unsur olan güvenceli satış hususunu tam destekleyen bir yapı içerisinde, yirmi yılı aşkın Özaydın elektronik güvencesi ve sektörün tek sivil toplum kuruluşu olan TUYAD üyeliğimiz ile son tüketiciye güvenle satış yapmaktayız.

Son kullanıcı ve satıcı firmanın; antenmarket.com ürünlerini tercih etmesi ve önermesi mutlu sonuç ile mümkün olacağından, sürekli ürün odaklı müşteri memnuniyetçi çözümler üretmektedir.

Antenmarket.com İSO 9001 güvencesi ile çalışmalarına devam etmektedir.


Ürün ve Hizmetler

uydu alıcıları, lnb, çanak anten, merkezi santral, headent paneller, güvenlik kamera, alarm, koaksial ve cctv kablo vs.toptan satış ve uygulama montaj...

# # # # #


Benzer Firmalar