Anasayfa » İnşaat malzemeleri » İnşaat sanayi » İSTANBUL İnşaat malzemeleri » DERVİŞOĞLU GRUP İSTANBUL BOR

DERVİŞOĞLU GRUP İSTANBUL BOR


Esenler Mah Yayalar cd Osmanlı Sokak no 18/c PENDİK/İSTANBUL

Telefon1: 0212 699 87 88

Telefon2: 0216 396 78 76

Fax: 0216 396 58 97

Web: cellubor.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:7 | Memur:5 | İşçi:38
Dış Ülkelerle Bağlantıları:var

Dünyada Selülozik izolasyon malzemesi, Selüloz yalıtımı, Selüloz yünü Borlu yalıtım gibi isimlerle bilinen CelluBOR’un ülkemizde ilk defa üretimini gerçekleştirmekteyiz. Selüloz ve Bor’un mükemmel uyumu sonucu ortaya çıkan CelluBOR; ısı, ses ve yangın yalıtımını aynı anda yapmak suretiyle yalıtımda profesyonel çözümler sunmaktadır.

Selüloz esaslı malzemelerden elde edilen, içerisinde bor tuzları barındıran, ısı, ses ve yangın izolasyon malzemesidir.

Cellubor, direk selülozdan üretilebildiği gibi geri dönüştürülmüş kağıt kullanılarak da üretilebilmektedir. Nefes alan yapısı sayesinde havayı iyi tutması nedeniyle doğaya özdeş bir malzemedir.

Atık kağıtların toplanarak bor madeni ile özel işlemler kullanılarak işlenmesinden elde edilen Cellubor, özel püskürtme makineleri sayesinde her türlü yüzeylere rahatça uygulanabilme özelliğine sahiptir. Tamamen doğal malzemelerden üretilmesi, ürünün performansının kullanım ömrü boyunca sabit kalmasını sağlar. Hacimsel kaybı olmadığı gibi ısı, ses ve yangın izolasyonu değerlerinde hiçbir bozulma olmaz.

Cellubor istenilen kalınlıkta uygulanabilir. Her yüzeyde istenilen kalınlıkta istenilen yoğunlukta uygulama yapma imkanına sahiptir. Uygulamanın ekyersiz olması, her türlü ısı ve ses köprüsünün oluşmasını engeller.

Cellubor tamamen çevre dostudur. Atık kağıtların değerlendirilmesiyle de ülke ekonomisine ciddi bir katkı sağlar. İçerisinde kullanılan malzemelerin tamamı Türkiye’den temin edilmektedir.

Isı iletkenlik katsayısının düşük olması nedeniyle ciddi ısı yalıtımı sağlar. Isı iletkenlik katsayısı : 0,036 W/mk.

Ses yalıtımı ve akustik düzenlemelerde kullanılır. Cami, konser salonları, toplantı odaları, okullar, fabrikalar, atölyeler ve diğer halka açık mekanlar, aynı zamanda kayıt stüdyoları gibi üst düzeyde ses yalıtımı gerektiren mekanlarda uygulanır.

Yoğunluğu : 15 – 150 kg/m3 arasında değişebilmektedir.

İçerdiği borun kaynama noktasının yüksek olması itibariyle yangın yalıtımı maksadıyla tüm dünyanın üzerinde durduğu bir malzemedir.

DIN 4102 normlarına göre “Yanmaz Malzemeler” olan A2 sınıfındadır.

Elektriğe karşı dayanaklıdır.

Tamamen doğaldır, kimyasal bir bileşik ihtiva etmediği için çoğu yalıtım malzemesi gibi kanserojen değildir. Zamanla bozulmaz, çürümez, korozyon ve paslanma yapmaz. Böcekler ve mikro organizmalar tarafından tahrip edilemez. Küf tutmaz.


Ürün ve Hizmetler

izalasyon
mantolama
ses izalasyon
yangın izalasyon
müzikal yerler
sinemalar
toplantı salonları
otel
tüm uygulamalar bor esaslı yalıtım malzemelerinden yapılmaktadır

#izalasyon bor uygulaması #mantolama bor uygulaması #çatı izalasyon bor uygulaması #ses izalasyonu bor uygulaması #yangın izalasyonu


Benzer Firmalar