AĞAR YAPI


Ankara - İstanbul - Bursa

Telefon1: 0537 204 19 36

Telefon2:

Fax:

Web: www.agaryapi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:36 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:35
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İnşaat sektöründe verdiğimiz hizmetler sonucunda edindiğimiz teknik tecrübe ile kurulduğu günden buyana bir çok inşaat projesini başarıyla sonuçlandırmakla birlikte, kendini geliştirerek faaliyetlerine Ankara – İstanbul – Bursa şehirlerinde devam etmektedir.


Şirketimizin kabiliyetleri dahilinde birçok tadilat, tamirat ve taahhüt işleri yapmaktayız. İç cephe tadilat ve dekorasyon işlerinin yanı sıra, dış cephe tamiratları ve izolasyonları ile çatı sistemlerini de başarı ile uygulamaktayız. Kısacası İnşaat ,temelden çatıya bizim işimiz.


Bunların yanında, birikimlerini gayrimenkul üzerinde değerlendirmek isteyen müşterilerimize sadece kendi projelerimiz hattında bir sınır çizmemekte, her türlü gayrimenkul alımı, satımı veya kiralanması konularında da yardımcı olmaktayız.


Tüm bunların ışığında amacımız; müşterilerimizle güven veren bir ilişki kurarak, arzu ettikleri kaliteli hizmeti sunabilmektir.

Ağar Yapı


Ürün ve Hizmetler

Binalarınızda: Temelden çatıya, iç ve dış cephe işlerinin bütününde uzman kadromuz ile aşağıda ki konularda; zevkinize uygun, hızlı, ekonomik, alternatif çözümlü uygulamalar sunmaktayız.Tuğla duvar uygulamalarıKara sıva ve alçı sıva uygulamalarıİç ~ dış cephe mantolama, su yalıtımı, izolasyon uygulamalarıİç ~ dış cephe boya, kaplama uygulamalarıSiding uygulamalarıSaten veya plastik boya uygulamalarıDuvar kağıdı uygulamalarıAlçı, dekoratif alçı, alçıpan, bölme duvar uygulamalarıAsma tavan, taşyünü kaplama uygulamalarıKartonpiyer ve stropiyer uygulamalarıAhşap bakım, onarım ve koruyucu boya uygulamalarıSentetik boya uygulamalarıPanjur~ jaluzi montaj, imalat ve onarım işleriSeramik ~ fayans ve karo uygulamalarıAhşap yer kaplama işleriLamine parke döşeme, sistre ~ cila uygulamalarıLaminat parke döşeme, onarım işleriPvc pencere imalatı, montaj ve onarımı işleriAhşap kapı imalatı, montaj ve onarımı işleriOtopark ve bahçe düzenleme işleriPeyzaj uygulamalarıSüs ve yüzme havuzu uygulamalarıProje çalışmalarıBeton delme, kesme ve karot uygulamaları

# # # # #


Benzer Firmalar