Hayat Evden Eve Nakliyat


Karslıahmet CD, Ataşehir

Telefon1:

Telefon2: 0 532 362 23 90

Fax:

Web: www.hayattasimacilik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1981
Çalışan Sayısı:65 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Evden eve nakliyat sektöründe yılların getirdiği tecrübe ve gelişen teknoloji ile evinizi modern bir şekilde taşıyoruz. Ekspertiz hizmetimizin ön planda olduğu ev, ofis ve fabrika taşımacılığında öncelikle eşyanız ilk adreste incelenir ve eşyanıza uygun araç tahsis edilir.

Raporları alan ekspertiz görevlimiz durumu nerkezimize bildirir ve bütçenize ve size uygun ücret belirlenir. Anlaşmaya varılması durumunda size sadece adres iletmek ve taşınacağınız günü belirlemek düşer. Eşyanız ve evinizin bulunduğu konuma göre merkezimiz size en uygun ekibi gönderir. Ekip arkadaşlarımız arasında; mobilya ustası, tesissatçı ve dizilim uzmanı gibi tecrübeli kişiler bulunur. Size tahsis edilen araca eşyanız en güvenilir şekilde konulur.

Taşınma işleminin gerçekleşeceği yeni evinize yapılan kaliteli ve güvenilir taşımacılığın ardından uzman ekibimiz söktüğü bütün mobilya ve ekipmanları yeni evinizde kullanıma hazır hale getirir.Tesisat ustamız da bir yandan evinizdeki diğer eşyalarınızın kurulumunu sağlar.

Çamaşır makinesi, buzdolabı, fırın, bulaşık makinesi ve diğer tesisat işlerinizle ilgilenir. Diğer taraftan elektronik eşyalarınız için hazırlanan özel ambalajın ardından cihazlarınız tekrar kurulmak üzere elektirikçi arkadaş tarafından hazır hale getirilir.



Ürün ve Hizmetler

Denizli evden eve, Diyarbakır evden eve, Düzce Nakliyat, Edirne Nakliyat, Elazığ Nakliyat, Erzincan Nakliyat, Erzurum Nakliyat, EskişehirNakliyat, GaziantepNakliyat, Giresun Nakliyat, Gümüşhane Nakliyat, Hakkari Nakliyat, Hatay Nakliyat, Iğdır Nakliyat, Isparta Nakliyat, İstanbul Nakliyat, İzmir Nakliyat, Kahramanmaraş Nakliyat, Karabük Nakliyat, Karaman Nakliyat, Kars Nakliyat, Adana yük, Adıyaman eşya, Afyon nakliyesi, Ağrı yük, Aksaray kamyon, Amasya evnden eve, ankara taşıma, Antalya parça, Ardahan ev eşyası, Artvin evden eve, Aydın evden eve, Balıkesir evden eve, Bartın nakliyat, Bayburt taşımacılık, Bilecik nakliyat, Bingöl ev, Bitlis evden eve, Bolu emlak, Burdur ev, Bursa oto, Çanakkale emlak, Çankırı oto, Çorum leblebi, evden eve, evden eve depolama, evden eve istanbul, Evden eve nakliyat, evden eve nakliye, evden eve taşımacılık, evdeneve, evdeneve nakliyat, istanbul firmaları, nakliyat, nakliyat firmaları, nakliye, nakliye taşımacılık, nakliye ücretleri, naliyat, naliye fiyatları, Ofis Taşımacılığı, şehirlerarası taşımacılık, ev, evden eve, evden eve istanbul, Evden eve nakliyat, evden eve taşımacılık, galvono, ihracat, istanbul, ithalat, kamyon, kamyonet, kargo, kimya, levha, metal, nakliyat, nakliye, naliyat, plastik, sac, tasima, tasimacilik, ticaret, tir

#Evden eve nakliyat #evden eve #evden eve istanbul, #evden eve taşımacılık #nakliyat,


Benzer Firmalar