ILGAZ SERVİS PLUS


Zafer Mah. Yıldıırm Beyazıt Cad. Mühürdar Sk. No:5 Bahçelievler - İstanbul

Telefon1: 0212 444 1 707

Telefon2: 0212 444 1 707

Fax: 0212 451 00 12

Web: www.servis-plus.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:5 | Memur:10 | İşçi:25
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ILGAZ SERVİS İstanbul geneline haftanın 7 günü uzman teknik servis personeli, TSE belgeli servis hizmet noktaları ve güleryüzlü hizmet anlayışı ile size bir telefon kadar yakın.

0212 444 1 707 ILGAZ SERVİS Çağrı Yönetim numaralı merkezimizi arayabilir ve kapıda kredi kartıyla ödeme imkanından da faydalanabilirsiniz.

ILGAZ Servis Çağrı Yönetim Merkezi, sadece servis hizmeti değil, aynı zamanda eğitimli müşteri temsilcileri ile yüksek kalitede müşteri hizmeti sunmayı da hedefliyor.

İstanbul` un en iyi teknik servisi olan Ilgaz Servis, klima servislerinde yüksek kalite ve müşteri memnuniyetini benimseyen yaşatan ve ilke edinen tek adres olmuştur.

ILGAZ Servis Güvencesi İle Orijinal Yedek Parça ,Ekonomik fiyat , Periyodik Bakım 1 yıl işçilik ve yedek parça garantisi .

Periyodik Bakım zamanlarınızı biz hatırlatıyoruz.

ILGAZ Servis Olarak Hizmet Verdiğimiz Onarım Merkezlerimiz TSE belgelidir.


Ürün ve Hizmetler

Klimalar, Beyaz Eşya, TEKA Ankastre Fırınlar ve Tüm Ürünleri, Sigma, Sharp, Midea, Samui, Beretta, General ve bir çok markanın Satışını yapmaktayız.

#Klimar Yetkili Servisi, Sharp Klimalar #Mitsubishi Klimalar, Sigma Ürünleri #E.C.A ve Beratta Kombiler #Midea Ürünlerimiz #General Klimalar


Benzer Firmalar