Anasayfa » Akaryakıt » Enerji sektörü » İSTANBUL Akaryakıt » ITM YAZILIM BİLG.SİS.DAN.LTD.ŞTİ

ITM YAZILIM BİLG.SİS.DAN.LTD.ŞTİ


Atışalanı Birlik Mah.Mehmet Akif Ersoy Cad. 822 Sokak No :3/C

Telefon1: 0212 610 00 07

Telefon2: 0212 610 00 77

Fax: 0212 610 00 17

Web: www.itm-soft.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Şirketimiz 22 yıllık bilgi teknojileri birikimi ile çeşitli projelere imza atmış, yeni projeleri ile çalışmalarına devam etmektedir.

Müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı amaç edinmiş, bilgi ve tecrübelerini aktif müşterileri ile paylaşarak müşteri memnuniyetini ön planda tutmuştur. Şirketimiz bilgi teknolojileri ve iletişim alanında; genç,dinamik,kendini yenileyen,bilgi ve deneyimini artıran bir kadroya sahiptir.

Bilgi teknolojileri ve iletişim alanında kurumsal kanala ve Kobilere yönelik projeler sunmak üzere kurulmuş, müşteri ve çözüm odaklı bir teknoloji şirketidir.


Ürün ve Hizmetler

muhasebe programları, paket programlar, muhasebe paket programlar, paslanmaz çelik stok, stok programları, stok paket programı, stok takip programı, depo stok, stok analiz programı, üretim programları, verimlilik programları, web tasarım hizmetleri, google kayıt, yahoo kayıt, msn kayıt, arama motorlarına kayıt, bilgisayar satış, bilgisayar destek, donanım destek, bakım anlaşmaları, bilgisayar firmaları, yazılım firmaları, tam dövizli muhasebe programı, kampanyalı muhasebe fiyatları, muhasebe program fiyat, paket program fiyat,

# # # # #


Benzer Firmalar