Anasayfa » İnşaat şirketleri » İnşaat sanayi » İSTANBUL İnşaat şirketleri » BAŞAK YAPI İNŞAAT VE DEKORASYON. LTD ŞTİ

BAŞAK YAPI İNŞAAT VE DEKORASYON. LTD ŞTİ


TurgutReis mah. Fatih bulvarı No:309/A Sultanbeyli/ist

Telefon1: 02164989989

Telefon2: 02164989989

Fax: 02164989989

Web: http:/www.basakyapi.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:5 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İnşaat dünyasında müşteri memnuniyetinin en önemli kriterlerden biri olmasının yanı sıra global olarak artan rekabet, firmaların teknolojik gelişmeleri yakından takip etmelerini kaçınılmaz hale getirmektedir. Müşteri memnuniyeti odaklı kalite anlayışıyla çözüm ortağı olarak hareket eden BAŞAK YAPI İNŞAAT, bu ihtiyacı karşılamak amacıyla proje ve mimari çalışmalarında farklılıklara, müşteri memnuniyeti ve hizmet faaliyetleri çözümlerine kadar çok geniş bir yelpazede hizmet vermektedir.
• Gelişme anlayışını benimsemiş genç,dinamik ve yenilikçi çalışanlarımızla, müşterilerimize özel değer sağlayan, değişimlerine liderlik eden, isteklerine özen gösteren ve kişisel stil yaratma hizmetlerini sunmaktır.
• Sektöründeki gelişmeleri yakından takip eden ve bu gelişmeleri müşterileri için ürettiği projelerde ortaya koyan, kalite ve güvenden ödün vermeyen, iş ortakları ve müşterileri açısından tercih edilen sektöründe lider bir firma olmaktır.
• Firmamız, günümüz kurumlarının hızla değişen ve dönüşen operasyonel gereksinimlerini aynı hız ve esneklikle karşılayabilecek bir bilgi birikimine sahip olmanın öneminin bilincinde, her geçen gün tasarım,mimari, kadrosunu güçlendirmektedir. Bu anlamda güncel standartları ve teknolojileri takip etmekte, BAŞAK YAPI İNŞAAT, çalışmalarını firmamızın ve firmamız mimari ve tasarım biriminin kendini her yeni gün güncellemesi ve yenilemesi üzerinde yoğunlaştırmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

alçıpan, kartonpiyer, boya, alçı sıva, ince işler müteahhitliği, alüminyum cam cephe giydirme, restorasyon, iç dekorasyon, mimarlık, hak ediş, metraj, proje konrtonörlüğü, kalıp, tünel kalıp, tuğla işçilik, kara sıva, ince sıva, şap işçilik, parke, mermer, taş işçilik

#iç dekorasyon,mimarlık #ince işler müteahhitliğirestorasyon #proje konrtonörlüğü,kalıp #ince sıva,şap #parke,mermer,taş


Benzer Firmalar