Anasayfa » Turizm » İSTANBUL Turizm » şenpalas otel

şenpalas otel


asmalı mescit mah asmalı mescit sokak no30 beyoğlu istanbul

Telefon1: 02122938437

Telefon2:

Fax: 02122926673

Web: hotelsenpalas.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Hotel Sen Palas güzel konumu sayesinde tüm tarihi ve turistik merkezlere yürüme mesafesindedir. Dünyaca ünlü istiklal Caddesine ve galata kulesine yürüyerek gidebilirsiniz, Ayrıca diğer tarihi mekanlar Sultanahmet Camii, Ayasofya müzesi, Topkapı sarayı, yerebatan çarşısı ve diğer Bizans ve Osmanlı eserlerinin bulundukları yerelre sadece 20 dakikalık mesafe ötededir.

Hotel Sen Palace, modern Istanbul’un merkezi Taksim’de; barları, cafeleri ve restoranlarıyla ünlü Istiklal Caddesi’nin sadece 100 metre ilerisinde yer almaktadır. Galata Kulesi ve Sultanahmet’e kadar uzanan Galata Köprüsü otelin yürüme mesafesinde kalmakta.


Ürün ve Hizmetler

Hotel Sen Palace konukları basit ama temiz, single, twin ve double tipi oda arasında seçebilir. Odalar havalandırmalı, özel banyolu ve telefon, TV, ısıtma ve tüm odalar kablosuz internet (Wifi) içermektedir.Otel personeli 24 saat boyunca resepsiyonda hizmette bulunmakta. Asansör, çelik kasa ve TV salonu gibi olanaklar konukların konforunu sağlamakta.Hotel Şen PalasBeyoğlu İSTANBUL

#hotel otel #ucuz otel hotel temiz otel #taksim otel beyoğlu otel #istanbul otel hotel #tatil hotel otel


Benzer Firmalar