SP ÖZEL GÜVENLİK HİZ.LTD.ŞTİ.


İnönü Cad. No:12 D:11 K:4 Kozyatağı

Telefon1: 216 411 16 76

Telefon2:

Fax: 216 411 31 42

Web: www.spro-fm.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:151 (Yönetici:8 | Memur:0 | İşçi:143
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Yok

Tüm dünyada gelişen rekabet dinamikleri, kurumları kendi ana faaliyetleri üzerinde fark yaratmak ve tasarruf sağlamak üzerine zorlarken, tedarik zinciri yönetimi, başlı başına bir sorun haline gelmiştir.
Bundan yirmi yıl önce Türkiye’de Outsourcıng kavramı anlaşılmaya çalışılırken son beş yılda Outsourcıng yapılabilen tüm hizmetlerin tek elden yönetimini üstlenen bir sektör oluşmuştur.
SP ana faaliyet konularına odaklanmak isteyen kurumsal kalitesinden ödün vermeksizin, tasarruf odaklı hizmet gereksinim’i duyan tesislere çözüm ortağı olmak için kurulmuştur.
Temel hedefimiz, sektörün insan hataları’ndan uzak, profesyonel ve evrensel gelişimine katkıda bulunarak, geleceğe daha emin adımlarla taşınmasını sağlamaktır
İlkelerimizi ; “Müşteri Mutluluğu”, “Çalışan Mutluluğu”, “Ziyaretçi Mutluluğu” ve “Bizim Mutluluğumuz” üzerine inşa ettik.
SP ailesi olarak on yıllık sektör tecrübemiz ile gerekli olan sosyal ve kanuni sorumluluklarımızın farkında olup, hizmet kalitesinde dünya standartlarını yakalamış, bir yönetim anlayışını eksiksiz ve şeffaf olarak sunmayı benimsedik.


Ürün ve Hizmetler

Güvenlik , temizlik , teknik bakım onarım ve bina ve tesis yönetim hizmetleri ile SP olarak hizmet vermekteyiz.

#Güvenlik Hizmetleri #Güvenlik #Temizlik #Bina Yönetimi #Tesis Yönetimi


Benzer Firmalar