Anasayfa » Enerji sektörü » İSTANBUL Enerji sektörü » INTERCON ENERJI NDT HİZMETLERİ

INTERCON ENERJI NDT HİZMETLERİ


batı mahallesi Çamlık Sok.No:15 PENDIK-ISTANBUL

Telefon1: 0 216 390 26 48

Telefon2:

Fax: 0 216 390 26 49

Web: www.intercon-ndt.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:32 (Yönetici:3 | Memur:4 | İşçi:25
Dış Ülkelerle Bağlantıları:IRAK IRAQ

İstanbul çevresi ve ülke çapındaki müşterilere İstanbul Pendik’te ki Tahribatsız Muayene laboratuarlarında ve şantiyelerde mobil ekipmanlar ile hizmet vermektedir. Şirketimiz Tahribatsız Muayene (NDT) alanında her türlü hizmeti verme imkânına sahiptir.
Kuruluşundan günümüze kadar, başta kaynaklı bağlantılar olmak üzere dövme, dokum ve demir dışı malzemelerin X ve Gama ışınları ile Radyografik Muayeneleri, Ultrasonık Muayeneleri, Manyetik Muayeneleri , Sıvı Panentrant Muayeneleri ve kaynaklı imalatların Isıl İşlemlerinin standartlara uygun olarak yapılması üzerine uzmanlaşmıştır. Tüm muayeneler seviye 1 2 ve 3 sertifikalı personeller ve kalifiye uzman operatörler tarafından yapılıp raporlanmaktadır.
Tahribatsız muayenelerin dışında mühendislik hizmeti olarak sanayi tesisleri ve imalat sektöründe kaynak prosedürlerinin (WPS ) hazırlanması, prosedürlerin tahribatsız ve tahribatlı testlerinin (WPQR) yapılarak raporlandırılması, kaynakçı sertifikasyon testlerine ASME ve EN standartlarına uygun olarak yapılması, kaynakların ve kaynakçıların tesislerde uygulama sırasında takibi ve raporlanması işlemleri yapılmaktadır.
Isıl işlem hizmetleri kapsamında kaynak öncesi ön ısıtma ile kaynak sonrası gerekli gerilim giderme işlemleri firmamızın deneyimli elemanları tarafından raporlandırılmaktadır.
INTERCON Enerji çeşitli standart, kanun yönetmelikler doğrultusunda ve ISO 9001:2008 Kalıte Yönetim Sistemi çerçevesinde kurum içi talimat ve prosedürler oluşturulmuştur. Şirketimiz 2008 yılından itibaren Turk Loydu’nun akrilite servis saylayıcısı olarak, 2006 yılından itibaren de TUV CERT denetiminde ISO 9001:2008 kalite yönetim sistemiyle hizmet vermektedir.
Şirketimizin merkezi Pendik İstanbul da bulunmakta Mersin Kazanlı’da bir şubemiz hizmet vermekte olup İstanbul ve Mersin dışında ki tüm illerde gezici laboratuarımızla sanayi kuruluşlarına tahribatsız kontrol hizmeti verilmektedir.

Ilhan CUMBUL
Genel Müdür


Ürün ve Hizmetler

Güç SantralleriPetro-kimya TesislerÜre-Amonyak TesisleriÇimento FabrikalarıÇelik Konstrüksiyon ve Köprü İnşaatıGaz, Petrol ve İçme Suyu Boru Hatları (on-shore, off-shore)GRP Boru HatlarıLNG TerminalleriKompresör / Ölçüm İstasyonlarıOff-shore NDT, Radyografi, Ultrasonik, Film, Tahribatsız Muayene, Isıl İşlem, PWHT, IRAK, Manyetik, Panetrant, Phased array, Tank Kalibrasyonu, Boru hatları, x ray, crewler, adana, mersin.gaziantep kahramanmaraş.rafineri, tüpraş, ceyhan, osmaniye, istanbul, izmit, adapazarı, tekirdağ, edirne, çorlu

#ndt #radyografi ultrasonik #radyografik muayene #kaynak kontrol #film ıraq


Benzer Firmalar