YEKU Asfalt


A.Yesevi mh.Biberlik cad. Kristal sk.no 29/3 Sultanbeyli / İSTANBUL

Telefon1: +90 (216) 592 15 72

Telefon2: +90 (532) 217 02 60

Fax: +90 (216) 592 15 73

Web: www.yekuasfalt.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:25
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


2004 yılında kurulan firmamız yurdumuzun muhtelif yerlerinde yapmış olduğu çok sayıda profesyonel çalışmalarla kendini kanıtlamış ve sahasında sōz sahibi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen bir firmadır.



YEKU Asfaltlama hizmetleri olarak her türlü asfaltlama, renkli ve desenli asfaltlama alanlarında verdiği hizmetlerle mimarlık ve Asfalt uygulamaları, yol ve alt yapı işlerini itinalı bir şekilde tamamlayarak hizmet verdiği kamu ve ōzel kuruluşların takdirini kazanmıştır.



YEKU Asfaltlama hizmetleri, yollar, fabrika sahaları, açık kapalı otoparklar, spor alanları, apartman otoparkları, site içi yollar, parke taşı, bordür, otopark ve yol çizgisi, alt yapı ve çevre düzenleme işleri gibi çalışmalar ile hizmetinize devam etmekteyiz.

Konularında uzman personel kadromuz sürekli gelişen inşaat sektōründe tüm oluşumları yakından takip ederek müşterilerimize hızlı, ekonomik ve kalıcı çōzümler sunmak için çalışmalarına devam ederken uygulamalarda gōsterilen titizlik neticesinde üstlendiğimiz projelerde memnuniyet verici sonuçlar alınmaktadır.

Firmamız halen resmi ve ōzel sektōr kuruluşlarınca çalışmaları devam ederken sizlerden gelecek tüm hizmet ve ürün satışı ihtiyacı taleplerde tarafınıza derhal cevap verilecek ve müşteri memnuniyetini esas alan hizmetlerimiz sizlere sunulacaktır.


Ürün ve Hizmetler

Yeku asfalt olarak en iyi, kaliteli işçilik ve Avrupa standartlarında malzeme ile işlerimizi taahhüt edilen sürede tamamlamamızın yanında iş sonrası verdiğimiz hizmete de büyük ōnem vermekteyiz. Dünyada yaygın olan şekli ile asfalt serme ve sıkıştırma işini gerekli ekipman ve araçlar ile kaliteli ve profesyonel olarak yapıyoruz.

Yeku asfalt olarak asfaltlama uygulamasına geçmeden ōnce kaplanacak alanın teknik fizibilite çalışmalarını yapmaktayız ve projelendirmekteyiz.
Yeku asfalt ekip ve ekipmanları tarafından, suyun drenarji için gerekli asfalt kalınlığını belirlenir ve projenin son durumu çizim üzerinde planlı olarak sunulur. Tarafınıza sunulan proje onaylandıktan sonra uzman personelimiz ve ekipmanlarımız ile uygulama safhasına geçilir.



Faalite alanlarımızın listesi aşağıdaki gibidir

Renkli ve Desenli Asfalt
Yol ve Otopark çizgi boyası
Otoyol Üstyapı Müteahhitliği
Asfalt Serme Sıkıştırma
Açık ve Kapalı Otoparklar
Tenis Kortları
Spor Kompleksleri
Yaya Yolları
Petrol Sahaları
Fabrika Sahaları
Site İçi Yolları
Meydanlar
Yürüyüş Yolları
Doğal Gaz ve İSKİ tranşeleri
Asfalt Yama


#renkli asfalt #desenli asfalt #asfalt boyası #baskılı asfalt #asfalt kaplama


Benzer Firmalar