TSA MAKİNA


Cevat Dündar Cad. No: 96 Ostim / ANKARA

Telefon1: 0 (312) 385 99 30

Telefon2:

Fax: 0 (312) 385 99 36

Web: www.tsa.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1994 Yılında bir mühendislik firması olarak Ankara’da kurulan TSA, halen OSTİM Organize Sanayi Bölgesi’nde mühendislik ve imalat faaliyetlerine devam etmektedir.
Bugün TSA, kurumsal olarak faaliyetlerini sürdürmekte olup, üretim, pazarlama ve satış faaliyetlerini ayrı ayrı yürütmektedir.

TSA yaptığı tüm işlerde, tasarım aşamasından anahtar teslimi kurulumuna kadar, güvenlik, bakım ve işletme kolaylığını esas alarak üretim yapmayı benimsemiştir. Yılların getirdiği tecrübe ile ve müşterilerine olan sorumluluğun bilincinde hareket ederek, kaliteli işçilik ve kullanılan yüksek kalitedeki malzemeye bağlı olarak Türkiye ve dünyada üretilen en kaliteli, dayanıklı ve uzun ömürlü makineleri imal etmeyi prensibi haline getirmiştir.


Ürün ve Hizmetler


110luk Çeneli Kırıcı
2010 Model, Yeni 1100mm x 850mm Primer Çeneli Kırıcı Taşıyıcı Şase, 132kw motor ve motor kayışları, kayış kasnak muhafazası, bakım platformu, besleme çıkış şutları ile birlikte * Besleyici + 20 m3 bunker ile beraber : 255.000 TL Her ebatta Konkasör ve Kırma Yıkama Eleme Tesisleri’nin Yurtiçi ve Yurtdışı satışı yapılır. Ürünlerimizin kalitesi üst seviyedir ve tüm ürünlerimiz 1 yıl garantilidir. MUTLAKA FİYAT VE TEKLİF İSTEYİNİZ.. +90 (312) 385 99 30 Diğer ürünlerimiz için bizimle
Taş, toprak, maden sanayinin ihtiyaç duyduğu alanlarda, malzeme kırma-eleme, nakletme, kurutma, paketleme vb. makina teçhizat imalatı / tasarımı, sınai tesis tasarımı şeklinde tüm mühendislik ve imalat faaliyetleri başlıca hizmet alanlarındandır. # Madencilik ve Sanayi Tesisleri, Kırma – Eleme Tesisleri, Madencilik makineleri ve ekipmanlarının tasarım ve kurulumu # Müşterilerimize özel çözümler, Proje odaklı tasarım # Planlama, Mühendislik ve İmalat Kırma Eleme Tesisleri için ürünlerimiz: # Çeneli Kırıcılar # Primer Darbeli Kırıcılar # Sekonder Darbeli Kırıcılar # Tersiyer Kırıcılar # Titreşimli Elekler # Titreşimli Besleyiciler # Yıkama ve Kurutma Sistemleri # Öğütücüler (Değirmenler) # Malzeme Nakil Sistemleri # Bant Konveyörler # Flexowell Konveyörler # Depolama Üniteleri - Bunker ve Silolar

#kırma eleme #maden makinaları #taş kırma #konkasör tesisi #çeneli kırıcı


Benzer Firmalar