TIPMED LTD. ŞTİ.


7401/1 Sokak, No: 20, Pınarbaşı

Telefon1: 0232 479 33 22

Telefon2:

Fax: 0232 479 38 25

Web: www.tipmed.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:49 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim dalı ile Nöroşirürji Ana bilim Dalına hitap eden ürünler imal eden Tıpmed Tıbbi Medikal Ürünler San.Ltd.Şti. 401/1 sk No : 20 Pınarbaşı/İZMİR adresinde toplam 17 kişiyle 2001 yılının temmuz ayında kurulmuştur.
Kurucusu ve çalışanları, ortopedi sektörüne, sektörün Türkiye’de varoluşundan bu yana hizmet edenlerden oluşmaktadır. Sektörün günden güne genişleyen yelpazesinde, genç ama tecrübeli firma olmanın sorumluluğu ile çalışılmaktadır.
Çok kısa bir sürede dinamizm ve tecrübenin verdiği şevkle, işletme kurulmuş, teknolojik yatırımlarla, makine parkuru tamamlanmış, gerekli olan tüm belgeler alınarak kurumsallaşma sağlanmıştır. Kalite Sistemi oturtularak 6. ayında Türk Standartları Enstitüsü``nden TSE Belgesi ile ISO 9001:1994 belgesini almış olup. Bir yıl sonra sektöründeki ilk ISO 9001:2000 versiyonuna geçen firma olarak haklı gururunu yaşamıştır. Hemen ardından TÜV Südwest TGK``den ISO 9001:2000 Kalite Sistem Belgesi alınmıştır.
Firma Kültürü olarak, hizmette kalite ve zaman sınırlaması olmadığına inanış hakimdir. Bu Kültür anlayışı doğrultusunda, camianın tüm değerli üyelerine, en iyiyi, en kısa zamanda, en uygun şartlarla vermek ilke edinilmiştir. Ülke geneline yayılmış bayiler aracılığı ile resmi ve Özel tüm sağlık kuruluşlarının ihtiyaçlarına titizlikle cevap verilmektedir.
Firmamız kuruluşunun üçüncü yılında TÜV PRODUCT SERVICE GMBH’den ISO 13485:1996 ve CE Sertifakalarını alarak Avrupa standartlarında ürünler ürettiğini bu belgelerle ispatlamıştır.


Ürün ve Hizmetler

Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim dalı ile Nöröşirürji Ana Bilim Dalında Cerrahi Operasyonlarda kullanılan; Dar, geniş, açılı ve düz implantlar Kalça, diz, omuz, dirsek protezleri İntrameduler, çiviler External fiksatörler Anterior, posteriör spinal ve servical plak vida ve enstrümanları Bunların ameliyatlarında kullanılan cerrahi el aletleri üretimi gerçekleştirilmektedir.

#medikal ürünler #ortopedik ürünler #medikal üretici #ortopedi #sağlık hizmetleri


Benzer Firmalar