DRY CAR CARE SUSUZ ARAÇ YIKAMA


BAHÇEŞEHİR ŞELALE EVLERİ DÜDEN 07 BLOK NO:71 BAŞAKŞEHİR

Telefon1: 0212 669 71 81

Telefon2: 0212 850 71 81

Fax: 0212 669 71 81

Web: www.drycarcare.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

DRYCARCARE, klasik yöntemler gibi su kullanımına son veren, aracınızın temizlenmesi için özel olarak üretilmiş doğa dostu solüsyonları kullanan ve aracınızı temizlemek için size bir telefon kadar yakın olan servistir.Amerikada 1996 yılında bu sistemin dünyada ki mucidi olan firma ile yapmış olduğu master distribütörlük anlaşması ile araç temizliğinde kullanılan bütün solüsyonları ithal etmekte ve bununla birlikte tüm Türkiye geneline bayilikler vermektedir.

DRYCARCARE olarak biz de sunduğumuz bu pratik ürün serisi ile kaynakların bilinçli tüketimi konusunda üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz. Suyu ihtiyacımız olan yerlerde kullanmamız gerekirken, fazla akan her damlanın ne kadar büyük bir israfa yol açtığının farkındayız. Bu nedenle dünyada en çok tercih edilen ürünlerden biri olan ‘’Susuz Araç Yıkama Solüsyonunu’’ hizmet modelimiz altında kullanımınıza sunuyoruz. Bu ürünler size yalnızca pratik ve zahmetsiz çözüm sunmakla kalmıyor, aynı zamanda çevrenize katkıda bulunmanıza olanak tanıyor.

DRY CAR CARE SOLÜSYONLARI ARACINIZI ÇİZMEZ

DRY CAR CARE ürünleri hiçbir şekilde arabanızı çizmez. Ürünümüz sudan daha kaygandır. İçindeki surfaktanlar ve polimerler sayesinde, boyayla, kirin arasına girer ve kiri boyadan veya yüzeyden ayırır ve boya üzerindeki sürtünmeyi engeller. İçinde alkol ve silikon türevleri bulunmadığından dolayı boyaya zarar vermez. İstanbul Teknik Üniversitesi`nden almış olduğumuz çizilmezlik raporumuz ile kullandığımız ürünlerin kalitesini garanti etmekteyiz.


Ürün ve Hizmetler

DRY 1 “ DIŞ YÜZEY TEMİZLEYİCİ”

Dış kaporta ve yüzey temizleyicidir. Aracın kaportasında bulunan her türlü tozun kirin çamurun ve kuş pisliği gibi benzeri kirlerin temizlenmesinde kullanılır. Dış yüzeyde jant lastik ve cam yüzeyler hariç bütün yüzey ve aksamların temizlenmesinde ve parlatılmasında kullanılır. Bitki köklerinden elde edilen özel formülü sayesinde dış yüzey temizliğinde kullanıldığı gibi ayrıca formülünde bulundurduğu carnabua ve polimer maddeleri sayesinde kaporta aksamının pasta-cila yapmışçasına parlamasını ve korunmasını sağlar, anti statik özelliği sayesinde de aracın tozlanmasını geciktirir. Boyayı koruyucu ve bakım özelliği bulundurduğundan aracın güneşin zararlı “uv” ışınlarında korunmasını sağlamaktadır. Sürekli uygulandığı takdirde aracın yüzeyinde daha önce oluşmuş olan kılcal çiziklerin kapanmasını sağlamakta boya koruyucu etkisi sayesinde de aracın boyasını dış etmenlerden korumaya yardımcı olmaktadır.

UYGULAMA: Dry Car Care solüsyon uygulayıcı pompalı şişeye ürün doldurulur. Pompalı şişeye hava doldurulduktan sonra ürün araca 10-15 cm uzaklıktan kaporta bölgesine tatbik edilir. Aracın tavan bölgesinden başlanarak küçük parçalar halinde temizlik işlemine başlanılır. Ürün yüzeye uygulandıktan sonra önce yüzeyde bulunan kirler microfiber bez ile yatay bilek hareketleri ile temizlenir ardından yüzeyin parlatılması işlemine geçilir. Bunun için temiz başka bir microfiber bez kullanılmalıdır. Oval bilek hareketleri ile solüsyonun içeriğinde bulunan carnabua ve polimer maddeleri yüzeye yedirilerek yüzeyin parlatılması ile işlem tamamlanır. Tavan temizliği tamamlandıktan sonra aracın etek kısmı diye tabir edilen bölge en sona bırakılarak işlem devam eder.

Not: Yaz şartlarında parlatma işlemi yüzeyin ve havanın sıcak olması sebebi ile hemen gerçekleştirilmelidir. Kış şartlarında 2-3 dakikalık bir beklemenin ardından yapılmalıdır.

DRY 2 “İÇ YÜZEY GENEL TEMİZLEYİCİ”

İç yüzey genel temizleyicidir. Aracın torpido, direksiyon, konsol, kapı içleri, iç yüzey plastik aksamların ve her nevi paspas kısımların temizlemesinde kullanılır. Solüsyonun parlatıcı etkisi yoktur sadece yüzeyin temizliğini ve dezenfektasyonunu sağlar.

UYGULAMA: Öncelikle aracın iç yüzeyindeki taban kısımları ve koltuk araları Dry Car Care mobil araç süpürgesi ile süpürülür. Daha sonra solüsyon temiz bir microfiber beze sıkılarak uygulanmak istenen yüzey oval bilek hareketleri ile temizlenir. Paspas temizliğinde de kullanılan solüsyon halı paspaslar için; önce paspas halı fırçası ile fırçalanır daha sonra solüsyon paspasın bütün yüzeyine sıkılarak tekrar fırçalanır ve temizlik tamamlanır. Plastik paspaslar için; fırça kullanmaya gerek yoktur. Solüsyon yüzeye sıkılır ve temiz bir microfiber ile paspas temizlenir.

DRY 3 “CAM YÜZEY TEMİZLEYİCİ”

Cam yüzey genel temizleyicidir. Aracın cam yüzeylerinde içte ve dışta bulunan her nevi toz, kir, kuş pisliği, böcek pisliği gibi kirlerin temizlenmesinde kullanılır. İçeriğinde bulundurduğu kayganlaştırı

#SUSUZ ARAÇ YIKAMA #SUSUZ ARAÇ TEMİZLEME #OTO YIKAMA #OTO BAKIM #OTO YIKAMA


Benzer Firmalar