EMAN HALICILIK


ESKİ EDİRNE ASFALTI NO:324 500EVLER /GAZİOSMANPAŞA - İST.

Telefon1: 0212 477 02 90

Telefon2: 0212 538 38 89

Fax: 0212 479 12 02

Web: www.emanhali.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1987
Çalışan Sayısı:21 (Yönetici:5 | Memur:6 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:İHRACAT - İTHALAT

İç mekan paspas üretimi ve duvardan duvara halı satışı ile sektöre 1987 yılında adım atan şirketimiz; EMAN HALICILIK VE YER DÖŞEMELERİ SANAYİİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, sektöründe 25 yıla yakın süredir değerli müşterilerine ilkeli ve kaliteli hizmet vermeyi amaç edinmiştir.

Yönetim Kurulu Başkanımız Osman EMAN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali EMAN ile birlikte sektöründeki çalışmalarında iyiyi değil, hep en iyiyi azmederek büyümeyi ve müşterilerine faydalı olarak uzun vadeli başarıyı hedeflemiştir.
Bu süreç içinde konularında uzman çalışanlarını şirket çatısı altında birleştirip, üretim, pazarlama, dağıtım, sevkıyat, servis, satış ve depolama alanında yapılanmasını tamamlamış olup mağazalarında satış ve satış sonrası uygulamalı hizmet vermekte; iş ortağı olduğumuz fabrikaların ürünlerini pazarlama ekibimizin bayilerimize lojistik desteği ile depolarımızdaki zemin kaplama malzemelerinin sevkıyatını gerçekleştirmekteyiz.

“Her mekanın bir zemini vardır.” ilkesiyle yola çıkan şirketimiz, iç mekan, dış mekan, toplu konut, işyerleri, okul, hastane ve her alanda mekana özel çözümler sunmaktadır.

Şirketimize ait tescilli markalarımız sektörel anlamda alış veriş merkezleri, pvc yer döşemeleri (mineflo) laminat parke, rip halı, duvardan duvara ve dokuma halı grubunun tamamında isim yapmış olduğumuz; EMAN, WOODFLOOR, NOBLE, DECOFLEKS, MYFLOOR, WİNSER, STEPMAT, KARO, FLEXİ FLOORA olup, seri üretim ve özel üretimler yaparak piyasamıza ürünlerimizin satışını gerçekleştirmekteyiz.

Üretim anlamında 800m² imalat, 6.000 m² depo ve mağazalarımız ile üretimde; işlemeli paspas, bukle paspas, tufting paspas, jel taban paspas, banyo paspasları, otobüs yollukları, oto paspasları, çocuk odası, jel tabanlı yolluk, duvardan duvara halılar imalatı akla gelen ilk ürünlerdir, ayrıca talep edilen özel üretimler yapılmaktadır.

İşleme makineleri, saçak makineleri, overlok makineleri, biye dikim makineleri soğuk emprime baskı, transfer baskı ve pres kesim makine konvoyu ile günümüz teknolojisinden faydalanarak kaliteli ve seri üretimle talep edilen tüm siparişleri kısa sürede karşılamaktadır. İmalatını yaptığımız ürünlerin hali hazırda stokları tutulmaktadır.

Şirketimiz portföyünde bulunan Türkiye çapındaki bayilerimiz ve ihracatını gerçekleştirdiğimiz yurtdışındaki müşterilerimiz ile Göz alıcı zeminleri oluşturmak için yenilikleri ve modayı takip eden çalışmalarımız devam etmektedir.

Ana bayiliğini yaptığımız ve markalarımız altında üretimi gerçekleşen ürünlerimiz ise duvardan duvara halı, rip halı, halıfleks, bukle halı, tufting halı, jel yolluk, parça halı, makarna halı, dokuma halı çim halı, pvc yer döşemeleri yanı sıra laminat parke ürünleri ile yan ekipmanlarıdır. Bunlar ile birlikte mağazaların ihtiyacı olan diğer ekipmanlardan kesim bıçakları, döşeme usta bıçağı, halı overlok makinesi, saçak makinesi, biye dikim makinesi, oto paspası üretimi yapan imalatçı bayilerimize biye dikim makinesi, tüm makinelerin dikimin


Ürün ve Hizmetler

Her Mekânın Zemini Vardır İlkesiyle , Konutlarda Ve İşyerlerinde Kullanılan Halılar , Pvc Yer Döşemeleri , Laminat Parkeler , Camii Halıları , Hastane Ve Okullarda Kullanılan Homojen Ve Heterojen Pvc Yer Döşemeleri , Dış Mekân Halıları , Otel Halıları , Organizasyon , Podyum Ve Fuar Halıları , Bahçe , Peyzaj , Spor , Dekorasyon Amaçlı Suni Çim Halılardır.Bunları İsimlendirdiğimizde; Rip Halı , Velur Halı , Bukle Halı , Tafting Halı , Çim Halı , 31.sınıf Ve 32. Sınıf Laminat Parke , Lamine Parke , Bambu Parke , Homojen Ve Heterojen Pvc Yer Döşemeleri Akla Gelen İlk Ürünlerdir.

#HALI HALIFLEKS #PVC DÖŞEME #CAMİ HALISI #SUNİ ÇİM ÇİMEN HALI #BUKLE HALI BUKLET


Benzer Firmalar