Uğurcan Karoser


Eski Yalova Yolu Ege Sokak No: 46 Osmangazi /BURSA

Telefon1: +90 0224 215 21 93

Telefon2:

Fax:

Web: www.ugurcankaroser.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:6
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Rusya,Almanya,Romanya,Bulgaristan

Uğurcan karoser olarak her marka ve model otobüs , kamyon , minibüs ve midibüs araçlara geliştirme ve restorasyon uygulamaları yapabilmekteyiz. Ayrıca toplu taşıma , rehberlik , teşhir - satış , gezici eğitim ve sağlık araçları üretimi yapmaktayız. Kaliteli üretimi sağlamak amaçlı olarak Uzmanlık eğitimini tamamlamış kadro yapımızla , avrupa standartlarına uygun , kaliteli ve garantili malzeme kullanarak hizmet vermekteyiz.

Sektörümüzde birçok ilke imza atmanın verdiği güvenle artık Rusya , Almanya , Romanya , Bulgaristan gibi ülkelere özel veya standart üretim karoser çalışmaları yapmaktayız.


Ürün ve Hizmetler

Uğurcan karoser olarak her marka ve model otobüs , kamyon , minibüs ve midibüs araçlara geliştirme ve restorasyon uygulamaları yapabilmekteyiz. Ayrıca yarış atı nakliye aracı, toplu taşıma , rehberlik , teşhir - satış , gezici eğitim ve sağlık araçları üretimi yapmaktayız. Kaliteli üretimi sağlamak amaçlı olarak Uzmanlık eğitimini tamamlamış kadro yapımızla , avrupa standartlarına uygun , kaliteli ve garantili malzeme kullanarak hizmet vermekteyiz.

#Otobüs Karoseri #Yarış Atı Nakliye Aracı #Kamyon Karoseri #Toplu taşıma araçları #minübüs midibüs


Benzer Firmalar