Anasayfa » İnşaat malzemeleri » İnşaat sanayi » İSTANBUL İnşaat malzemeleri » Palmiye Duş ve Küvet Kabinleri

Palmiye Duş ve Küvet Kabinleri


Marmara Sanayi Sitesi .K-Blok İkitelli - İstanbul / TURKEY

Telefon1: 0212 472 0813

Telefon2:

Fax: 02124720809

Web: www.palmiyedus.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Palmiye Duş ve Küvet Kabinleri,sektör içerisinde 1990 yılından bu yana teknik birikimlerini dürüstlük, güven, titizlik ve daima gelişen teknolojiye açık olmak ile birleştirerek üretimlerine başlamıştır. Gelişmiş teknolojik alt yapısı, güvenilir üretim, müşteri memnuniyetinin birinci planda tutulması ve Palmiye markası ile bütünleştirildiğinde, sektörün en ilerici firmalarından biri ortaya çıkmaktadır.
Firmamız kuruluşundan günümüze hızla büyümekte olup kalite+zaman+fiyat üçgeninde en iyisi olma yolundadır. Yurt içi ve yurt dışı pazarında büyümek için faaliyetlerini ve yatırımlarını sürdürmektedir.

Vizyonumuz: toplumsal ve sanatsal açıdan en iyi yaklaşımlar ile farklı tasarımlar oluşturarak, kaliteden ve dürüstlükten ödün vermeden müşteri memnuniyetini zirveye taşımaktır. Duşakabin ve Küvet sektörüne ve Türkiye ekonomisine kayıtsız şartsız destek sağlamanın bilincinde olan Palmiye Akrilik, sektör içerisinde lider olmayı hedeflemektedir. Başarı öyküsünü kalitede bir marka olmayı hedefleyerek yenileyen Palmiye, kurumsal kimlik bünyesine araştırma ve geliştirme konusunda yaptığı yatırımlar ile başarı çıtasını yükseltmiştir.

Misyonumuz: Palmiye üretime başladığı günden bu yana ilk günkü heyecanını ve titizliğini korumaktadır. Gelişen teknoloji ve çağdaş tasarım öğeleri üretimin ve kalitenin ayrılmaz bir parçasıdır. İnsanlığa hizmet etmenin bilincinde olan Palmiye, teknoloji firmasının verdiği sorumlulukla gelişen teknolojileri en yakından takip ederek bu konuda özel bir takım oluşturarak, fabrikamızda siz müşterilerimizin hizmetine sunmuştur.

Önemli olan üretim değil,yapılan üretimin kalitesidir. Biz yıllardır bunun farkındayız ve bunun gölgesinde size hizmet etmekteyiz.


Ürün ve Hizmetler


Duş Kabinleri,Küvet ve Compact Sistemleri
SAHİN:6 mm temperli dışa açılır sistem-profili pivot sistem(bombeli cam) FLORYA:
Yurt içi ve yurt dışı ticaret alananında adımızı ve kalitemizi duyurma açısından, Palmiye duş ve Küvet Kabinleri deneyimli ve kaliteli personeli ile duş ve küvet kabinleri, bunun yanı sıra Compact duş kabinleri, jakuzi vs.. alanındafaaliyet göstermektedir.

#Duş Kabinleri #AkrilikKüvetler #Compact Sistemler #Jakuzi #


Benzer Firmalar